ΑΕΛ

ΑΕΛ: Μέρα-νύχτα οι εργασίες στο γήπεδο της Λάρισας

ΑΕΛ: Μέρα-νύχτα οι εργασίες στο γήπεδο της Λάρισας

Πυρετωδώς εργάζονται τα συνεργασία στη Λάρισα για την ανακατασκευή του AEL FC Arena και μέχρι την Πέμπτη θα έχει ολοκληρωθεί και η 4η φάση του έργου.

Συντομότερα απ' ότι περίμεναν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της Λάρισας πηγαίνουν τα έργα στο AEL FC Arena για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα με τα συνεργασία να δουλεύουν μέρα - νύχτα, ακόμα και υπό το φως των προβολέων.

Το πρωί της Κυριακής ολοκληρώθηκε η 2η φάση των εργασιών και χωρίς χρονοτριβή το συνεργείο των εργολάβων πέρασε στην 3η φάση της ανάπτυξης του νέου αποστραγγιστικού συστήματος. Η ανάδοχος εταιρεία Hellasod εκτιμά ότι την Δευτέρα 14/10 θα έχει ολοκληρωθεί η 3η φάση και εν συνεχεία θα ξεκινήσει η 4η φάση με τις νέες χωματουρικές εργασίες και τη μεταφορά άμμου για τη δημιουργία του υποστρώματος, φάση που θα διαρκέσει το αργότερο έως την Πέμπτη 17/10.

Η 5η και τελευταία φάση περιλαμβάνει την τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα και από εκεί και πέρα το επόμενο διάστημα θα πρέπει αυτός να μην πατηθεί ώστε να δέσει. Βέβαια μέχρι το επόμενο εντός έδρας ματς των "βυσσινί" στις 3 Νοεμβρίου υπάρχει αρκετός χρόνος ώστε όλα να πάνε καλά.

ΑΕΛ: Μέρα-νύχτα οι εργασίες στο γήπεδο της Λάρισας
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ