ΑΕΛ

ΑΕΛ: Προς διευθέτηση το -3 για Βέλα

ΑΕΛ: Προς διευθέτηση το -3 για Βέλα

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ ενεργοποίησε ποινή τριών βαθμών στην ΑΕΛ για οφειλές προς τον Βέλα Τζούνιορ, μία υπόθεση που οδεύει προς διευθέτηση από τη διοίκηση των "βυσσινί".

Ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών ενεργοποιήθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου για οφειλές της ΑΕΛ προς τον Βέλα Τζούνιορ, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Οι "βυσσινί" εμφανίζονται ωστόσο καθησυχαστικοί, καθώς βρίσκονται ήδη σε συνεννόηση με τον δικηγόρου του πρώην παίκτη και το ζήτημα αναμένεται να επιλυθεί σύντομα. Μάλιστα, η πλευρά της ΑΕΛ τονίζει ότι η ποινή αφορά οφειλή της ΠΑΕ στον Βέλα ως διαμεσολαβητή και όχι ως ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΛ την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 13/2020 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή VELA JUNIOR, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 188/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ανέβαλε την έκδοση οριστικής απόφασης επί της αίτησηςτου ποδοσφαιριστή Leandro Sales de SANTANA κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ, προκειμένου στη νέα συζήτηση της υπόθεσης παραστεί ο αιτών για να εκθέσει τις απόψεις του επί των ειδικότερα αναφερόμενων στο σκεπτικό της παρούσας από 17.02.2020 και από 19.02.2020 κατατεθέντων εγγράφων υπομνημάτων της ΠΑΕ ΑΕΛ."

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ