Την πρώτη της επίσημη προπόνηση ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη η ΑΕΛ με εκατοντάδες φιλάθλους να βρίσκονται στο γήπεδο για να αποθεώσουν τους νέους παίκτες των βυσσινί. (PICS)

Την πρώτη της επίσημη προπόνηση για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε την Πέμπτη το απόγευμα η ΑΕΛ με εκατοντάδες φιλάθλους της να βρίσκονται στο γήπεδο και να αποθεώνουν τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο.

ADVERTISING

Στην αρχή ένας-ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ παρουσιάστηκε και πήρε το χειροκρότημα ενώ εν συνεχεία τελέστηκε ο Αγιασμός και δόθηκαν οι ευχές για τη νέα σεζόν υπό τις ιαχές και τα συνθήματα των φίλων της Λάρισας.

Οι βυσσινί ξεκίνησαν την προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού Γκόρνταν Πέτριτς και όσοι ήταν στο γήπεδο είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση ενώ την προσεχή Δευτέρα η ΑΕΛ θα μεταβεί στο Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

ΥΨΗΛΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΓΙΑ

Μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και έθεσε τους στόχους για τη νέα σεζόν. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως στόχος της ομάδας της Λάρισας είναι να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα και τόνισε πως διαθέτει δυο ισάξιους παίκτες σε κάθε θέση για να το κάνει αυτό. Επίσης στάθηκε στις μεταγραφές που έκανε η ΑΕΛ και πρόσθεσε διεθνείς ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της ενώ υποστήριξε πως το ρόστερ έχει κλείσει.

ADVERTISING

Από εκεί και πέρα αναφορικά με την κόντρα του με τον κόσμο σημείωσε πως πήρε την απόφαση να ανοίξει και πάλι το πέταλο τη νέα σεζόν ακόμα και υπό τις ύβρεις του κόσμου αν και θεωρεί πως αυτό δεν θα συμβεί τη φετινή σεζόν.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΕΛ:

Inline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline ImageInline Image