ΑΕΛ

ΑΕΛ: Τι ισχύει με τα συμβόλαια και τις ανανεώσεις

ΑΕΛ: Τι ισχύει με τα συμβόλαια και τις ανανεώσεις

Η ΑΕΛ έκανε γνωστό πως πλην του Κρίστινσον ο οποίος έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του βρίσκεται σε διαδικασία ανανέωσης με τους Μόρα, Μπέρτο και Μπάλλα ενώ τόνισε πως οι Τόρζε και Μάρκοβιτς έχουν συμβόλαιο έως το 2021.

Η ΑΕΛ με αφορμή δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών αναφορικά με τα συμβόλαια των βυσσινί που λήγουν το προσεχές καλοκαίρι και πως τα περισσότερα λήγουν στις 30/6/2020 θέλησε να ενημερώσει τον κόσμο της για το τι ισχύει πραγματικά.

Ανάμεσα σε αυτά που είχε γραφτεί πως λήγουν ήταν και αυτά των Κρίστινσον, Τόρζε και Μάρκοβιτς. Η ΑΕΛ ανέφερε πως του Κρίστινσον έχει ήδη ανανεωθεί ενώ οι Τόρζε και Μάρκοβιτς έχουν υπογράψει έως το 2021. Έκανε μάλιστα γνωστό πως αν ο Ολυμπιακός θέλει να διακόψει το δανεισμό του Μάρκοβιτς θα πρέπει να δώσει 200.000 ευρώ στην ΑΕΛ. Φυσικά τονίζει πως δεν ισχύει το ίδιο για τους Κάτσε, Ουάρντα και Μασούρα που το καλοκαίρι επιστρέφουν σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αντίστοιχα.

Η ομάδα της Λάρισας μεταξύ άλλων ανέφερε στην ανακοίνωση της:

«Οι μόνοι ποδοσφαιριστές μας των οποίων τα συμβόλαια λήγουν την 30/6/2020 είναι οι Βαγγέλης Μόρας, Μανώλης Μπέρτος και Παναγιώτης Μπάλλας με τους οποίους είμαστε σε διαδικασία ανανέωσης, αφού άλλωστε και οι ίδιοι επιθυμούν να παραμείνουν.

Όσον αφορά τους Kristinsson, Torje και Markovic, o μεν πρώτος ανανέωσε πριν από ένα μήνα μέχρι την 30/6/2021, ο δε Τorje έχει συμβόλαιο έως την 30/6/2021 και το ίδιο συμβόλαιο έως την 30/6/2021 έχει και ο διεθνής Σέρβος ποδοσφαιριστής Markovic, ο οποίος είναι μέχρι τότε δανεικός από τον Ολυμπιακό και σε περίπτωση κατά την οποία διακοπεί ο δανεισμός του, τότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να πληρώσει στην ΠΑΕ ΑΕΛ το ποσό των 200.000,00€.

Αυτονόητο είναι ότι 30/6/2020 τελειώνει ο δανεισμός των διεθνών ποδοσφαιριστών Warda, Kace και Μασούρα, οι δύο πρώτοι επιστρέφουν στον ΠΑΟΚ, ο δε Μασούρας στον Ολυμπιακό.

Παρακαλούμε τους κ.κ. δημοσιογράφους για τέτοια θέματα να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προτού εκτεθούν, να επικοινωνούν με τους αρμόδιους συνεργάτες μας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ».

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ