ΑΕΛ

ΕΠΟ: Επέβαλε πρόστιμο 60.000 ευρώ στον Κούγια

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έξω από τα γραφεία του ανακριτή στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου είναι προγραμματισμένη η απολογία του ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού και  του οποίου έχει αναλάβει την υπεράσπιση, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έξω από τα γραφεία του ανακριτή στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου είναι προγραμματισμένη η απολογία του ιδιοκτήτη αλυσίδας ενεχυροδανειστηρίων που φέρεται να εμπλέκεται σε κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού και του οποίου έχει αναλάβει την υπεράσπιση, την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Για δυο περιπτώσεις (η μια τις δηλώσεις του για τον Απόλλωνα Λάρισας και η άλλη το Παναθηναϊκός - ΟΦΗ) τιμωρήθηκε ο Αλέξης Κούγιας από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και θα πληρώσει πρόστιμο 60.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, θα βάλει το χέρι στην τσέπη για δυο περιπτώσεις, αφού τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ. Η μια δίωξη αφορούσε τα όσα είχε πει για τον Απόλλωνα Λάρισας , ενώ η δεύτερη για το Παναθηναϊκός - ΟΦΗ, το οποίο είχε χαρακτηρίσει "στημένο".

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

- Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 20Α παρ. 1, 2 και 3α, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 16024/22.4.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

- Επέβαλε στον Αλέξιο Κούγια χρηματική ποινή ύψους τριάντα χιλιάδων ευρώ (30.000€), για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 20Α παρ. 1, 2 και 3 γ, δ, 25 παρ. 1 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., κατόπιν της υπ’ αριθμ. 921/7.1.2019 πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε αυτεπάγγελτα από τον Αναπληρωτή Υπεύθυνο Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων.

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ