ΑΕΛ

Η ΑΕΛ εκθείασε με ανακοίνωσή το νέο προπονητή της Λαμίας

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
Αντωνίου EUROKINISSI SPORTS

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε η ΠΑΕ ΑΕΛ στο νέο προπονητή της Λαμίας, Σωτήρη Αντωνίου, έναν άνθρωπο που πρώτη η ίδια εμπιστεύτηκε. Αναλυτικά η ανακοίνωση.

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ο νέος προπονητής της Λαμίας, παίρνοντας τη θέση του παραιτηθέντος, Μάκη Χάβου, που δεν δέχθηκε τη μείωση αποδοχών που του προτάθηκε από τη διοίκηση.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εγκωμιάζει τον Σωτήρη Αντωνίου, καθώς πρώτος ο Αλέξης Κούγιας τον είχε εμπιστευτεί ως πρώτο προπονητή της Παναχαϊκής και κατόπιν των βυσσινί και παράλληλα του ευχήθηκε και για την ονομαστική του εορτή.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΛ με πολλή χαρά πληροφορήθηκε την πρόσληψη του πρώην προπονητού μας Σωτήρη Αντωνίου, ως πρώτου προπονητού της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ.

Ο Σωτήρης Αντωνίου είναι ένας εξαίρετος προπονητής και άνθρωπος, είμαστε βέβαιοι ότι θα πετύχει στο δύσκολο έργο του στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του ευχόμαστε χρόνια πολλά για την ονομαστική του εορτή που συνέπεσε με την πρόσληψη του.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν ο πρώτος που εμπιστεύθηκε τον Σωτήρη Αντωνίου και τον αναβάθμισε ως προπονητή, πρώτα της Β’ Εθνικής όταν ήταν ιδιοκτήτης της Παναχαϊκής και κατόπιν ως προπονητή της Super League στην ΠΑΕ ΑΕΛ".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ