ΑΕΛ

Η ΑΕΛ ζήτησε από την ΕΠΟ τη σύμβαση του Άγγελου Αναστασιάδη

Η ΑΕΛ ζήτησε από την ΕΠΟ τη σύμβαση του Άγγελου Αναστασιάδη
Αναστασιάδης, ΑΕΛ (eurokinissi) EUROKINISSI

Η ΠΑΕ ΑΕΛ τονίζει με επιστολή της στην ΕΠΟ ότι έχει έννομο συμφέρον να της δοθούν όλες οι συμβάσεις με τον προπονητή της Εθνικής, Άγγελο Αναστασιάδη και τους βοηθούς του.

Τη σύμβαση που έχει υπογράψει ο Άγγελος Αναστασιάδης με την ΕΠΟ ζήτησε η ΑΕΛ με σχετική επιστολή της και ο λόγος είναι η δικαστική διαμάχη που έχει με τον ομοσπονδιακό προπονητή. Η βυσσινί ΠΑΕ τονίζει ότι έχει έννομο συμφέρον να της δοθούν όλες οι συμβάσεις, αλλά και τα δικόγραφα της αντιδικίας με τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Προς : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Υ/Ο: Πρόεδρου κ. Γραμμένου / Εκτ. Γραμματέα κ. Δέδε / Νομικής Υπηρεσίας ΕΠΟ

Θέμα: Χορήγηση εγγράφων

Όπως σας είναι γνωστό η εταιρεία μας είναι συνεταίρος της Super League και καταβάλλει στην οικονομική υπηρεσία της ΕΠΟ στα πλαίσια κειμένων διατάξεων πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά.

Από τα χρήματα τα οποία καταβάλλουμε καταβάλλονται οι μισθοί της ΕΠΟ και χρηματοδοτούνται γενικώς όλες οι δραστηριότητες της.

Εσείς διοικείτε την ΕΠΟ και διαχειρίζεστε τον οικονομικό προϋπολογισμό της και αυτή η διαχειριστική αρμοδιότητα σας υπόκειται στις κείμενες διατάξεις νόμων του ελληνικού κράτους, καταστατικών κλπ.

Η διαχείριση αυτή πρέπει να γίνεται πάντοτε προς το συμφέρον της ΕΠΟ κι όχι για την εξυπηρέτηση άλλων συμφερόντων, σύμφωνα με όσα προβλέπουν οι νόμοι και η νομολογία των ελληνικών δικαστηρίων.

Ενόψει των ως άνω και λόγω του ότι έχουμε άμεσο έννομο συμφέρον παρακαλούμε όπως παραδώσετε στο νομικό μας σύμβουλο κ. Αλέξιο Κούγια ή τους συνεργάτες του γραφείου του κατόπιν εξουσιοδοτήσεως τα κάτωθι έγγραφα:

1. Όλες τις συμβάσεις συνεργασίας με τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος Άγγελο Αναστασιάδη, τον γυμναστή Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Απόστολο Τερζή.

2. Όλα τα δικόγραφα (αγωγές, αποφάσεις κλπ) που αφορούν τη δικαστική αντιδικία της ΕΠΟ με τον πρώην υπάλληλο της και τώρα άμεσου συνεργάτη του Δημήτρη Μελισσανίδη και υπαλλήλου της ΠΑΕ ΑΕΚ Γιάννη Παπαδόπουλου (του γνωστού από τα ΜΜΕ για την αδικαιολόγητη παρουσία του σε όλες τις εκλογές των ΕΠΣ ανά την ελληνική επικράτεια) για τον οποίο πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι η Ομοσπονδία "συμβιβάστηκε" να του καταβάλλει ως αποζημίωση το ιλιγγιώδες ποσό των 350.000€, ενώ επρόκειτο για έναν απλό υπάλληλο, ο οποίος μάλιστα τα τελευταία χρόνια πριν απολυθεί, λόγω γνωστών λόγων, οι οποίοι αποδεικνύονταν από νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνομιλίες παράνομες πράξεις, ήταν μεταξύ άλλων οδηγός του Βασίλη Γκαγκάτση, πρώην Προέδρου της ΕΠΟ και ακολούθως απλός υπάλληλος χωρίς καμία εμφανή αρμοδιότητα.

Παρακαλούμε όπως τα έγγραφα μας παραδοθούν το συντομότερο δυνατόν.

Με τιμή,

Σωτήρης Μάρκου

Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ