ΑΕΛ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ζήτησε συγγνώμη από τον Αναστασιάδη για τις δηλώσεις του Κούγια

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ ζήτησε συγγνώμη από τον Αναστασιάδη για τις δηλώσεις του Κούγια

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά συγγνώμη από τον Άγγελο Αναστασιάδη για το "αχαρακτήριστο σχόλιο" που υπάρχει στη δήλωση του Αλέξη Κούγια για αυτόν.

Θέση στη διαμάχη του Αλέξη Κούγια με τον Άγγελο Αναστασιάδη πήρε η Ερασιτεχνική ΑΕΛ. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας με γραπτή του δήλωση είχε επιτεθεί στον πρώην προπονητή του συλλόγου της Λάρισας με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Στη γραπτή του δήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στην επίσημη σελίδα της ΑΕΛ αναφέρει μεταξύ άλλων: "Είμαι βέβαιος ότι με αυτά τα πρωτοφανή χρήματα θα ανακαινιστούν όλα τα μοναστήρια του Αγίου Όρους, αφού ο θεοσεβούμενος αυτός άνθρωπος δεν ευτύχησε και δεν βοηθήθηκε από τον Θεό και την Παναγία να αποκτήσει απογόνους.".

Η Ερασιτεχνική ΑΕΛ με την ανακοίνωση που εξέδωσε ζητά συγγνώμη από τον Άγγελο Αναστασιάδη για τους χαρακτηρισμούς που υπάρχουν στη δήλωση του Αλέξη Κούγια ζητώντας του να δεχθεί την "απόλυτη καταδίκη του αχαρακτήριστου σχολίου που συμπεριλήφθηκε σε χθεσινή προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου κ. Κούγια, το οποίο δεν επιθυμούμε καν να αναφέρουμε".

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ως Σωματείο, Διοίκηση και μέλη, θεωρώντας πως εκφράζουμε την συντριπτική πλειοψηφία των φίλων της ομάδας νιώθουμε την ανάγκη να απευθυνθούμε στον προπονητή της Εθνικής Ποδοσφαίρου και πρώην της ΑΕΛ. Κύριε Αναστασιάδη δεχθείτε την ειλικρινή μας συμπαράσταση, τη συγγνώμη των Λαρισαίων, και την απόλυτη καταδίκη του αχαρακτήριστου σχολίου που συμπεριλήφθηκε σε χθεσινή προσωπική δήλωση του μεγαλομετόχου κ. Κούγια, το οποίο δεν επιθυμούμε καν να αναφέρουμε. Η βυσσινί οικογένεια και ιδέα βάζει πάνω από αγωνιστικές και οικονομικές διαφορές την έννοια του ανθρωπισμού, το ήθος και την κοινωνική ευγένεια. Το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να συνδυάσετε τη θητεία σας στην ΑΕΛ και το πέρασμά σας από την πόλη μας με μια τόσο δυσάρεστη ανάμνηση".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ