ΑΕΛ

Koύγιας: "Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ"

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αλέξης Κούγιας, με προσωπική δήλωση στην ιστοσελίδα της ΑΕΛ, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη για τον επικείμενο αγώνα με την Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η ΑΕΛ παρουσίασε καλό πρόσωπο, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα.

Παρά την ήττα με 1-0, ο Αλέξης Κούγιας έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Δικεφάλου, ενώ ευχήθηκε καλή τύχη στην ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα για τον επικείμενο αγώνα με την Μπενφίκα για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος των "βυσσινί" εξήρε την εμφάνιση του Ούγγρου τερματοφύλακα, Νάγκι Γκέργκελι, τονίζοντας πως "σήμερα κερδίσαμε μεγάλο τερματοφύλακα".

Η δήλωση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Δίκαιη η νίκη του ΠΑΟΚ.

Εμείς στο πρώτο ημίχρονο φοβηθήκαμε πολύ το παιχνίδι και αυτό φαίνεται από τη διαφορά της κατοχής της μπάλας.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι επιλογές του κ. Γρηγορίου έδειξαν ότι η ομάδα μας μπορεί να παίξει και ποδόσφαιρο κατοχής και αυτό το δείχνει η σχεδόν 50-50% κατοχή της μπάλας.

Προσωπικά ο ίδιος αλλά και εκφράζοντας όλη την οικογένεια της ΑΕΛ ευχόμαστε ολόψυχα στον ΠΑΟΚ να πετύχει μια μεγάλη πρόκριση την Τρίτη επί της ιστορικής Μπενφίκα και να μας κάνει και πάλι περήφανους, όπως το πετυχε με την πρόκριση εις βαρος της τουρκικής Μπεσίκτας.

Η ΑΕΛ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά το μέλλον της ειναι συνυφασμένο με τη σταδιακή καθιέρωση των νέων ποδοσφαιριστών μας, όπως δείχνει ο δρόμος που χάραξε και χαράζει ο κ. Φερέιρα με την καθιέρωση τον τελευταίο χρόνο των Λημνιού, Γιαννούλη, Μιχαηλίδη και Τζόλη.

Σήμερα κερδίσαμε μεγάλο τερματοφύλακα.

Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ - ΑΕΛ 1-0: Κρατάει μόνο τη νίκη με τη γκολάρα του Τζόλη
ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Η απόγνωση του ball boy στη χαμένη ευκαιρία του Άκπομ
ΑΕΛ: "Κύριε Κλάτενμπεργκ, οι διαιτητές το μεγάλο πρόβλημα του ποδοσφαίρου"
TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ