ΑΕΛ

Μόρας: "Ό,τι και να πω γι' αυτούς τους ανθρώπους, είναι λίγο"

Μόρας: "Ό,τι και να πω γι' αυτούς τους ανθρώπους, είναι λίγο"

Ο Βαγγέλης Μόρας ήταν συγκινησιακά φορτισμένος με το πανό που είχαν ετοιμάσει οι παίκτες και οι φίλοι των "κυανέρυθρων" για τον ίδιο και την προσπάθειά του να βρεθούν περισσότεροι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Σε δεύτερη μοίρα πέρασε το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και την ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη (1-0 για τους γηπεδούχους), μετά τη σκηνή που ακολούθησε. Οι "Πάνθηρες" είχαν φτιάξει ένα πανό ορμώμενοι από το σωματείο που έχει ιδρύσει ο αρχηγός της ΑΕΛ, Βαγγέλης Μόρας, στη μνήμη του αδερφού του, ώστε να ευαισθητοποιήσει όσο μπορεί περισσότερο τον κόσμο για να βρεθούν περισσότεροι εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος, κάλεσε τον Βαγγέλη Μόρα και κατευθύνθηκαν μαζί προς τη θύρα που βρίσκονται οι "Πάνθηρες". Ο Κόρμπος κάλεσε και όλους τους συμπαίκτες του στον Πανιώνιο και όλοι μαζί έβγαλαν μια φωτογραφία πίσω από το πανό που είχαν φτιάξει οι φίλοι των "κυανέρυθρων".

Συγκινησιακά φορτισμένος ήταν ο αρχηγός της ΑΕΛ, ο οποίος μίλησε στη NOVA: "Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χορτάσει να βλέπουμε άσχημα γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό σήμερα που είδα με χαροποιεί πολύ. Δεν θέλω να μιλήσω για το παιχνίδι καθόλου.

Το μήνυμα που ήθελα πάντοτε να περάσω από τότε που έφυγε ο αδερφός μου ήταν αυτό. Να βλέπω μία αντίπαλη ομάδα να σηκώνει ένα τέτοιο πανό και να στηρίζει μία τέτοια προσπάθεια. Δύο ομάδες ενώνονται, οι φίλαθλοι ενώνονται και περνάμε αυτό το μήνυμα που ήθελα πάντα με τον αδερφό μου, το να γίνει δότης του μυελού των οστών.

Ό,τι και να πω γι' αυτούς τους ανθρώπους είναι λίγο. Είμαι πραγματικά γεμάτος, αυτά θέλω να κρατήσω από το ποδόσφαιρο. Αυτό το μήνυμα βλέπω ότι αγγίζει όλο τον κόσμο. Θέλω να πω μόνο ένα μεγάλο ευχαριστώ".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ