ΑΕΛ

Πύρινη ανακοίνωση ΑΕΛ κατά Ντέλετιτς: "Στα χωράφια που θα πάει δανεικός..."

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΛ τακτοποίησε την οφειλή της προς τον Μίλος Ντέλετιτς, ενημερώνοντας το κοινό με μία επιθετική ανακοίνωση κατά του Σέρβου παίκτη της ΑΕΚ.

Ανακοίνωση που θα συζητηθεί εξέδωσε η ΑΕΛ. Οι βυσσινί ενημέρωσαν πως τακτοποίησαν την οφειλή τους προς τον Μίλος Σέρβος με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση κατά του παίκτη της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ, όπως κάνει πάντοτε, με τους ποδοσφαιριστές που δεν ήθελε να κρατήσει στο ρόστερ της και οι οποίοι αρνούνταν να λύσουν τα συμβόλαια και με ποδοσφαιριστές που έδιωξε από τα αποδυτήρια για διαφόρους λόγους πριν τη λήξη του συμβολαίου τους (πχ Λαγός, Τριποτσέρης, Ντέλετιτς και άλλοι) και οι οποίοι προσφεύγουν στα αρμόδια όργανα αντί να λύσουν το συμβόλαιο τους αφού δεν θα εργάζονται πλέον στην ΑΕΛ, εξόφλησε και τον μεγάλο παίκτη που θα έδινε το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ Ντέλετιτς τα χρήματα τα οποία ουδέποτε εργάστηκε, αφού απομακρύνθηκε από τον Φεβρουάριο του 2019, ο οποίος βέβαια ουδέποτε βοήθησε την ΑΕΚ, ούτε πρόκειται να τη βοηθήσει, δικαιώνοντας τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια, αλλά ήταν πρωταγωνιστής στο γνωστό πάρτι του Βράνιες, που δυσφήμισε την ιστορία της ΑΕΚ, ικανοποιώντας οπωσδήποτε τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Μελισσανίδη που έσπευσαν να τον αποκτήσουν στα 26 του χρόνια, βεβαίως δωρεάν χωρίς να πληρώσουν την ΑΕΛ ένα χρόνο πριν τη λήξη του συμβολαίου του, όχι λόγω της ποδοσφαιρικής του αξίας, αλλά για να κάνουν κακό στην ΑΕΛ λόγω της εχθρότητας με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και για να τον δώσουν δανεικό πιθανότατα στη Λαμία τα Χριστούγεννα (εκτός αν τον δώσουν στην Κύπρο για λόγους εντυπώσεων).

Ευχόμαστε ο Ντέλετιτς με τα χρήματα που του καταθέσαμε σήμερα, τα οποία χρήματα ουδέποτε δούλεψε, να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα, όπως επίσης του ευχόμαστε να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας στα διάφορα χωριά που θα πάει δανεικός είτε στην Ελλάδα είτε στην Κύπρο.

Αυτά πληρώνει όποιος δεν έχει στη ζωή του αίσθημα ευγνωμοσύνης προς τους ευεργέτες του, που τον έφεραν από τα αζήτητα της Σερβίας στην Ελλάδα και τον έκαναν ποδοσφαιριστή και όποιος, μεταξύ ανθρώπων που το ποδόσφαιρο το βλέπουν σαν μια τίμια ποδοσφαιρική γιορτή, επιλέγει να συνεργάζεται με ανθρώπους σαν τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τους προστάτες του".

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ