ΑΕΛ

Ρόνι Μάρκος και Πέταρ Κούνιτς στην ΑΕΛ

Ρόνι Μάρκος και Πέταρ Κούνιτς στην ΑΕΛ
Ρόνι Μάρκος

Την απόκτηση των Ρόνι Μάρκος και Πέταρ Κούνιτς ανακοίνωσε την Κυριακή (5/8) η ΑΕΛ. Τις 13 προσθήκες έφτασαν οι Θεσσαλοί σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

Διπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από την ΠΑΕ ΑΕΛ την Κυριακή (5/8). Οι Θεσσαλοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βόσνιου επιθετικού Πέταρ Κούνιτς και του Μοζαμβικανού αριστερού φουλ μπακ, Ρόνι Μάρκος.

Η ανακοίνωση για τον Κούνιτς: "Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή επαγγελματικού συμβολαίου με τον Βόσνιο (με Σερβικό διαβατήριο) επιθετικό Petar Kunic. O Petar Kunic είναι 25 ετών, έχει ύψος 1,89 και αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιξε στην Βοσνία με τη φανέλα της FK Borac Banja Luka, με τη φανέλα της οποίας πέτυχε 15 τέρματα σε 31 εμφανίσεις.

Υπέγραψε σήμερα στα γραφεία μας στο AEL FC ARENA συμβόλαιο 3 ετών παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και του εκπροσώπου του Slobodan Lakicevic και από αύριο τίθεται στη διάθεση των προπονητών μας".

Η ανακοίνωση για τον Ρόνι Μάρκος: " Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την υπογραφή 3ετούς συμβολαίου με τον διεθνή Μοζαμβικανό Ronny Marcos. Ο Ronny Marcos είναι κάτοχος γερμανικού διαβατηρίου, είναι 24 ετών και αγωνίζεται ως αριστερός φουλ μπακ.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έπαιζε στην Αυστριακή SV Ried, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Hansa Rostock και στην Hamburger SV. Υπέγραψε το συμβόλαιο του παρουσία του εκπροσώπου του Marijo Knez και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια και από αύριο τίθεται στη διάθεση των προπονητών μας".

Στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο η ΑΕΛ έχει αποκτήσει τους Σαμί Φριουί, Πασχάλη Κάσσο, Νίκο Καρανίκα, Μπασέμ Μορσί, Νέστορα Γκέκα, Χρήστο Γρομητσάρη, Σουάντ Σαϊτί, Μίλοβαν Πέτροβικ, Πίτι, Μάρκο Νούνιτς και Έγκμουντουρ Κρίστινσον.

Πατήστε εδώ και δείτε όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει σε Ελλάδα και όχι μόνο

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ