ΑΙΓΑΛΕΩ

Υπέγραψε ο Μπλάνκο στο Αιγάλεω

Υπέγραψε ο Μπλάνκο στο Αιγάλεω

Ο Ισμαέλ Μπλάνκο υπέγραψε συμβόλαιο με το Αιγάλεω κι επέστρεψε και τυπικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δείτε τη φωτογραφία από τη στιγμή των υπογραφών του Αργεντινού πρώην επιθετικού της ΑΕΚ.

Ο Ίσμαελ Μπλάνκο βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (6/1) στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στο Αιγάλεω κι επέστρεψε μετά από εννιά χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο 37χρονος Αργεντινός πρώην επιθετικός της ΑΕΚ υπέγραψε το συμβόλαιό του με το Σίτι. Ο Μπλάνκο αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για τέσσερις σεζόν. Από το 2007, ως το 2011. Σε αυτό το διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης σε 169 ματς και σημείωσε 72 γκολ.

Ο 37χρονος φορ (τα κλείνει στις 19 Ιανουαρίου) αγωνίστηκε στην ΑΕΚ για τέσσερις σεζόν. Από το 2007, ως το 2011. Σε αυτό το διάστημα, σε Ελλάδα και Ευρώπη, φόρεσε τη φανέλα της σε 169 ματς και σημείωσε 72 γκολ.

Τελευταία του ομάδα ήταν η Μίτρε, ωστόσο όλα δείχνουν πως επιστρέφει στη χώρα που αγάπησε. Άλλωστε, στις επαφές του με τους ανθρώπους του Αιγάλεω, μετέφερε πως του αρέσει η Ελλάδα και είναι ένας από τους λόγους που θα ήθελε να γυρίσει. Όπως φαίνεται, είναι βασικός, για την υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

Το Αιγάλεω το Σάββατο πέρασε με νίκη (1-0) στην έδρα της Καλαμάτας και με την ενίσχυσή του με τον Μπλάνκο, θέλει να σώσει νωρίς την παρτίδα της παραμονής στην κατηγορία. Δείτε τη φωτογραφία του από τη στιγμή των υπογραφών με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παναγιώτη Δουφεξή, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στην επιστροφή του "Ζορό" στην Ελλάδα:

Υπέγραψε ο Μπλάνκο στο Αιγάλεω

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΙΓΑΛΕΩ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ