ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Πόντου: Δεν πάει στα Χανιά, χάνει 0-3 το ματς με τον Κισσαμικό

SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ Σ. - ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE-2 / ΑΠΟΛΛΩΝ Σ. - ΑΠΟΛΛΩΝ Π. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά ο Απόλλων Πόντου ενόψει της αναμέτρησης με την τοπική ομάδα, καθώς δεν διαθέτει τον προαπαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών. Το ματς ματαιώνεται και θα κατακυρωθεί στα Χανιά με σκορ 3-0.

Δεν θα ταξιδέψει στα Χανιά ο Απόλλων Πόντου ενόψει της αναμέτρησης με την τοπική ομάδα, καθώς δεν διαθέτει τον προαπαιτούμενο αριθμό ποδοσφαιριστών. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης δηλώνει αδυναμία να αγωνιστεί στο ματς της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2. Το ματς ματαιώνεται και θα κατακυρωθεί στα Χανιά με 3-0.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Μετά τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, παρά τις προσπάθειες μας, δεν κατέστη δυνατόν να προλάβουμε να εκδώσουμε δελτία των νέων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών μας, ώστε, προσθετικά με τους υγιείς ποδοσφαιριστές που διαθέτουμε, να συμπληρωθεί επαρκής αριθμός ποδοσφαιριστών, ο οποίος να μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στον αγώνα που έχει οριστεί να τελεστεί στη πόλη των Χανίων, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων στις 12/01/2020 ώρα 15.00 με αντίπαλο τον Κισσαμικό".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ