ΑΡΗΣ

Άρης: Ανακοίνωσε τον Γκανέα

Romania's Cristian Ganea is sent off the pitch during the World Cup Group E qualifying soccer match between Denmark and Romania at Parken stadium in Copenhagen, Denmark, Sunday, Oct. 8, 2017. (Jens Dresling/Ritzau Foto via AP)
Romania's Cristian Ganea is sent off the pitch during the World Cup Group E qualifying soccer match between Denmark and Romania at Parken stadium in Copenhagen, Denmark, Sunday, Oct. 8, 2017. (Jens Dresling/Ritzau Foto via AP) AP

Ο Άρης ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου διεθνή αριστερού μπακ, Κριστιάν Γκανέα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπιλμπάο.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε από το μεσημέρι της Παρασκευής (14/8) ο Ρουμάνος αριστερός μπακ, Κριστιάν Γκανέα, ο οποίος υπέγραψε στον Άρη για δύο χρόνια. Οι κίτρινοι ανακοίνωσαν το βράδυ της ίδιας ημέρας την απόκτησή του.

Γεννήθηκε στην Μπίστριτσα και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μαγιόρκα. Έφθασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα των νησιωτών και το 2013 μετακόμισε στην Τάργκου Μούρες.

Ακολούθησαν οι Κραϊόβα, Σατζεάτα Ναβοντάρ, Μπρασόβ και Βιτόρουλ, από την οποία την απέκτησε η Μπιλμπάο το 2018 αντί 1.000.000 ευρώ.

Από τους Βάσκους παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Νουμάνθια και Βιτόρουλ. Την περασμένη σεζόν πέτυχε 1 γκολ σε 11 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία του ρουμανικού πρωταθλήματος.

Photo credits: AP Images

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Cristian Ganea.

Ο 28χρονος διεθνής Ρουμάνος πλάγιος αμυντικός, που γεννήθηκε στις 24 Μαΐου 1992 στην πόλη Bistrita, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας.

Ο Cristian Ganea, που ξεκίνησε από τις ακαδημίες της RCD Mallorca και ανήκε στην Athletic Bilbao, ολοκλήρωσε τη σεζόν στη Ρουμανία με τη φανέλα της FC Viitorul Constanta".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άρης: Έφτασε στη Θεσσαλονίκη ο Γκανέα
Άρης: Συμφωνία με Γκανέα
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ