ΑΡΗΣ

Άρης: Κοντά σε Μανσίνι

Άρης: Κοντά σε Μανσίνι

Ο Άρης στρέφεται ξανά στην περίπτωση του Ντανιέλ Μανσίνι και βρίσκεται διαπραγματεύσεις με την Μπορντό για τον 22χρονο Αργεντινό μέσο. Οι δύο πλευρές αυτή τη φορά μοιάζουν να βρίσκονται κοντά.

Τα εμπόδια για τον Αργεντινό μέσο, Ματέο Γκαρσία μοιάζουν απροσπέλαστα και ο Άρης στρέφεται εκ νέου στην περίπτωση του 22χρονου συμπατριώτη του μέσου της Μπορντό, Ντανιέλ Μανσίνι.

Ο Νοτιοαμερικανός, κάτοχος ιταλικού διαβατηρίου, είχε απασχολήσει έντονα τους κίτρινους πριν από ένα - ενάμιση μήνα, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε λόγω των εμποδίων που έβαλαν οι Γιρονδίνοι. Ο Μανσίνι, όμως, δεν υπολογίζεται από τη γαλλική ομάδα.

Και τώρα η Μπορντό προσπαθεί ν' απαλλαγεί από το συμβόλαιό του. Τις τελευταίες ώρες ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα της Ligue 1 και υπάρχει η αισιοδοξία ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr δύσκολα θα χαλάσει το deal. Ο στόχος του Άρη είναι γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1996, έχει ύψος 1.72 και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί ακόμα σε Νιούελς και Τουρ. Πέρυσι έκανε 38 συμμετοχές και σημείωσε έξι γκολ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ