ΑΡΗΣ

Άρης: Έκλεισε Φαμπιάν Εμάν για τα γκολπόστ

Άρης: Έκλεισε Φαμπιάν Εμάν για τα γκολπόστ

Ο Άρης έκλεισε τον 21χρονο Αυστριακό τερματοφύλακα Φαμπιάν Εμάν, ο οποίος ανήκε στη Στουρμ Γκρατς και έπαιζε πέρυσι ως δανεικός στην Κάπφενμπεργκ. Την επόμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές.

Ο Άρης αναζητούσε τερματοφύλακα για να πλαισιώσει τον βασικό Χουλιάν Κουέστα. Αυτός βρέθηκε στο πρόσωπο του Φαμπιάν Εμάν, ο οποίος είναι γεννημένος στις 28 Αυγούστου 1998, στο Γκρατς της Αυστρίας. Έχει ύψος 1.89 και έχει αγωνιστεί μία φορά με την U20 της χώρας του. Ο Εμάν μένει ελεύθερος από τη Στουρμ Γκρατς, έχοντας αγωνιστεί πέρυσι στην Κάπφενμπεργκ, ομάδα δεύτερη κατηγορίας Αυστρίας (29 συμμετοχές).

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο 21χρονος θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς ή τριετούς διάρκειας. Εκτός από την U20 της Αυστρίας, ο Εμάν έχει παίξει και στα τμήματα U17, U18 και U19.

Οι "κίτρινοι" εξακολουθούν από εκεί και πέρα να κυνηγούν δύο κεντρικούς αμυντικούς και φυσικά εξτρέμ ( Ντανιέλ Μαντσίνι). Την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη και η άφιξη του 31χρονου Νιγηριανού στράικερ, Μπράουν Ιντέγε, ο οποίος εφόσον περάσει επιτυχώς από εργομετρικά τεστ, τότε θα υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο στο οποίο έχει συμφωνήσει με τον Άρη (πάνω από 500.000 ευρώ οι ετήσιες αποδοχές του).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: Την Τετάρτη η πρώτη, στο Άρνεμ το βασικό στάδιο προετοιμασίας
Άρης: Το νέο "Κλεάνθης Βικελίδης" εντυπωσιάζει
Άρης: Μέχρι την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Ιντέγε
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ