ΑΡΗΣ

Άρης: Εκτός ατζέντας ο δανεισμός Γκαρσία, στα χαρτιά η ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ

Άρης: Εκτός ατζέντας ο δανεισμός Γκαρσία, στα χαρτιά η ρήτρα των 5 εκατ. ευρώ

Ο τεχνικός διευθυντης του Άρη, Ντίνος Διαμαντόπουλος, συναντάται σήμερα (10/4) με τον ομόλογό του στη Λας Πάλμας, Ρόκο Μαϊόρινο για τον Ματέο Γκαρσία και το Sport 24 έχει όλο το ρεπορτάζ. Γιατί δεν παίζει ο δανεισμός, τι ισχύει με την υψηλή ρήτρα.

Στο αεροδρόμιο της Γκραν Κανάρια προσγειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (9/4) ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Ντίνος Διαμαντόπουλος, όπως είχε προαναγγείλει ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε δηλώσεις στο Sport24.gr. Η αποστολή του ασφαλώς και έχει ονοματεπώνυμο: Ματέο Γκαρσία!

O 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ είναι δίχως αμφιβολία o MVP της φετινής πορείας των κίτρινων στη Super League. Πρώτος σκόρερ της ομάδας της Θεσσαλονίκης με οκτώ γκολ, πρώτος σε τελικές προσπάθειες (49), δεδομένα τα οποία αποδεικνύουν ότι η στατιστική επιβεβαιώνει τη συνεισφορά του.

Το ραντεβού του Ντίνου Διαμαντόπουλου με τον ομόλογό του στην ισπανική ομάδα, Ρόκο Μαϊορίνο είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (10/4). Δεν θα είναι μόνο μια συνάντηση γνωριμίας, καθώς ο Ιταλός πριν από μία εβδομάδα ανέλαβε τα καθήκοντά του.

Ο Μαϊορίνο μπορεί να είναι νέος στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά έχει εμπειρία από διαπραγματεύσεις. Ήταν επί χρόνια βοηθός του 72χρονου συμπατριώτη του νυν διευθυντή ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Αριέντο Μπράιντα, στη Μίλαν.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με την ανώτατα στελέχη της ισπανικής νησιωτικής ομάδας. Ξεκαθάρισαν κατηγορηματικά ότι νέος ενδεχόμενος δανεισμός του Νοτιοαμερικανού βρίσκεται εκτός ατζέντας συζήτησης.

Το συμβόλαιο του Γκαρσία με τη Λας Πάλμας εκπνέει το καλοκαίρι του 2020. Δεν υπάρχει δηλαδή καμία πιθανότητα ν' ανανεωθεί το συμβόλαιο των δύο πλευρών, μόνο και μόνο για να διευκολυνθεί νέος ενδεχόμενος δανεισμός στον Άρη ή σε όποια άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα.

Επομένως, όποια ομάδα θέλει τον μεσοεπιθετικό από την Κόρδοβα θα πρέπει να τον αγοράσει. Η ρήτρα ανέρχεται στα 5.000.000 ευρώ. Από τα Κανάρια Νησιά τόνιζαν ότι αυτό το ποσό υπάρχει μόνο εγγράφως, δηλαδή στα συμβόλαια που υπάρχουν.

Δεν θα ζητήσει, δηλαδή, η Λας Πάλμας 5.000.000 ευρώ για τον Γκαρσία. Γιατί ακριβώς δεν θα μπορέσει να τον πουλήσει σε αυτήν την τιμή. Έτσι κι αλλιώς θα ήταν αδύνατο, με το συμβόλαιο να εκπνέει το 2020 μοιάζει εκτός πραγματικότητας. Το ποσό θα είναι αρκετά μικρότερο στη διαπραγμάτευση με τον Άρη, ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Γιατί απο την Ελλάδα υπάρχει δεδομένα ο Ολυμπιακός και όχι μόνο που ενδιαφέρονται

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ