ΑΡΗΣ

Άρης: Κλείδωσε η συμφωνία με τον Μπουσέρ

Άρης: Κλείδωσε η συμφωνία με τον Μπουσέρ

Ο Άρης τα βρήκε σε όλα με τον Ζακαρί Μπουσέρ και ο Γάλλος τερματοφύλακας ετοιμάζει βαλίτσες για να έρθει Ελλάδα και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους κίτρινους.

Έτοιμος να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για να υπογράψει στον Άρη είναι ο Ζακαρί Μπουσέρ, με τους κίτρινους να έρχονται σε συμφωνία με τον 28χρονο Γάλλο τερματοφύλακα.

Πολύ κοντά στο να ανακοινώνει μία ακόμα μεταγραφή ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν είναι ο Άρης. Πρόκειται για τον Ζακαρί Μπουσέρ, με τους κίτρινους να έρχονται σε προφορική συμφωνία με τον 28χρονο Γάλλο τερματοφύλακα, που αναμένεται μέσα στα προσεχή 24ωρα να βρεθεί στη χώρα μας για να υπογράψει.

Ουσιαστικά, ο Μπουσέρ θα κληθεί να πλαισιώσει τον Χουλιάν Κουέστα αλλά και να ενισχύσει το συναγωνισμό για τη θέση του βασικού κίπερ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης τη νέα σεζόν.

Πρόκειται άλλωστε για έναν παίκτη που έχει εμπειρία από σημαντικά ματς αν αναλογιστεί κανείς πως από το 2015 μέχρι το 2018 κατείχε τη θέση του βασικού κίπερ στην Οσέρ.

Τη σεζόν 2018-19 δόθηκε δανεικός στην Ανζέ ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει υπάρξει διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης - Βόλος 0-0: Προβλημάτισαν οι γηπεδούχοι, άρεσαν οι φιλοξενούμενοι
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ