ΑΡΗΣ

Άρης: Κοντά σε συμφωνία με Ένινγκ

Hamburg's head coach Michael Oenning gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV  in Munich, southern Germany, Saturday, Aug. 20, 2011. (AP Photo/Kerstin Joensson) - NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS -
Hamburg's head coach Michael Oenning gestures during the German first division Bundesliga soccer match between FC Bayern Munich and Hamburger SV in Munich, southern Germany, Saturday, Aug. 20, 2011. (AP Photo/Kerstin Joensson) - NO MOBILE USE UNTIL 2 HOURS AFTER THE MATCH, WEBSITE USERS ARE OBLIGED TO COMPLY WITH DFL-RESTRICTIONS, SEE INSTRUCTIONS FOR DETAILS - ASSOCIATED PRESS

Ο Άρης αποφάσισε να προχωρήσει σε μόνιμη λύση στον πάγκο και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον 53χρονο Γερμανό προπονητή, Μίχαελ Ένινγκ. Σκέψεις να μείνει στο τεχνικό επιτελείο ο Τόλης Τερζής.

Η ήττα (1-2) από τον Ολυμπιακό αναγκάζει τον Άρη να προχωρήσει στην πρόσληψη νέου προπονητή και την αντικατάσταση του Τόλη Τερζή, ο οποίος αρχικά ήταν υπηρεσιακός στη θέση του Σάββα Παντελίδη και μονιμοποιήθηκε μετά τη νίκη (4-0) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι κίτρινοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Μίχαελ Ένινγκ. Ο 53χρονος Γερμανός είχε "παίξει" δυνατά για τον πάγκο του Άρη στο διάστημα που η ομάδα της Θεσσαλονίκης έψαχνε προπονητής λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνση του Σάββα Παντελίδη.

Άλλωστε, ο Ένινγκ είχε πάρει γεύση από το Κλεάνθης Βικελίδης. Είχε παρακολουθήσει από κοντά την επιβλητική νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού με 4-0. Ο Γερμανός αποτελεί προσωπική επιλογή του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Άγγελου Χαριστέα.

Ο Ένινγκ ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τη Νυρεμβέργη, όπου είχε παίκτη τον τεχνικό διευθυντή του Άρη. Το 2011 ανέλαβε προπονητής στο Αμβούργο, ενώ το 2016 βρέθηκε στην Ουγγαρία για λογαριασμό της Βάσας.

Την περυσινή σεζόν βρισκόταν στο τιμόνι του Μαγδεμβούργου. Όσο για τον Τόλη Τερζή, μπορεί να ελήφθη η απόφαση να συνεχίσει ο Άρης να μόνιμη λύση, αλλά πιθανότατα θα συνεχίσει στην ομάδα. Ως μέλος του τεχνικού επιτελείου του νέου προπονητή.

Photo credits: AP Photo/Kerstin Joensson

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ