ΑΡΗΣ

Άρης: Λήστεψαν τις εισπράξεις του ματς με τη Μόλντε

EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στελέχους της ΠΑΕ Άρης που συγκέντρωσε τις εισπράξεις από το ματς με τη Μόλντε, ψέκασαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους και έκλεψαν 246.000 ευρώ. Οργισμένη ανάρτηση του Καρυπίδη στα social media.

Δεν έφθανε μόνον ο επώδυνος, όπως εξελίχθηκε το ματς, αποκλεισμός από τη Μόλντε, ένα ακόμη δυσάρεστο συμβάν εκτυλίχθηκε για την ΠΑΕ Άρης μετά τη λήξη του ματς.

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στελέχους της ΠΑΕ που συγκέντρωσε τις εισπράξεις από το ματς με τη νορβηγική ομάδα, ψέκασαν τον ίδιο, τη σύζυγό του και το νεογέννητο μωρό τους και έκλεψαν 246.000 ευρώ. Οι ληστές γνώριζαν ότι οι εισπράξεις βρισκόταν στα χέρια του συγκεκριμένου υπαλλήλου και είχαν σχεδιάσει τη ληστεία.

Ο πρόεδρος των κίτρινων, Θοδωρής Καρυπίδης, προχώρησε σε οργισμένη δημοσίευσε μέσω story από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. "Σε φάρμακα να τα πάρετε όλα. Είναι πολλά τα φάρμακα, αλλά χαλάλι σας. Και το μωρό ψεκάσατε ρε; Δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο μέρα που ήταν. Να περιμένετε τα χειρότερα".

Άρης: Λήστεψαν τις εισπράξεις του ματς με τη Μόλντε
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ