ΑΡΗΣ

Άρης: Με Κουέστα και δύο Έλληνες η 18άδα ενόψει Ατρόμητου

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÎÁÍÈÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μίκαελ Ένινγκ πήρε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο τον Κουέστα και άφησε εκτός τον Τσιλιγγίρη ενώ στην 18άδα βρίσκονται μόλις δύο Έλληνες.

Ο Άρης αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στο Περιστέρι την Κυριακή το βράδυ (19:30) με τον Μίκαελ Ένινγκ να παίρνει στην αποστολή τον Φραν Κουέστα και να αφήνει εκτός τον 19χρονο, Απόστολο Τσιλιγγίρη.

Παράλληλα στην 18άδα που ανακοίνωσε ο Γερμανός τεχνικός συμπεριέλαβε στην 18άδα μόλις δύο Έλληνες τους Φετφατζίδη και Δελήζηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (19:30), στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Έμαν, Κουέστα, Ρόουζ, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Κορχούτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντικινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Λούκας Σάσα, Σούντγκρεν, Αμπού Μπα, Τόνσο, Μαρτίνες, Δεληζήσης, Φετφατζίδης".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ