ΑΡΗΣ

Άρης: Με Ντουρμισάι στο Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης δικαιώθηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Φιορίν Ντουρμισάι και ο 23χρονος επιθετικός μπήκε στην αποστολή για το ματς στο Αγρίνιο. Εκτός με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ο Χαβιέρ Ματίγια.

Ο Άρης φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό (26/1, 17:15) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League 1 και το νέο πρόσωπο στην αποστολή των κίτρινων είναι ο Φιορίν Ντουρμισάι.

Ο Άρης δικαιώθηκε την Παρασκευή (24/1) από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην έφεση για την ανάκληση του δελτίου του 23χρονου διεθνή επιθετικού και αυτός επέστρεψε στην αποστολή.

Ο Ντουρμισάι, ο οποίος αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό, έκανε ντεμπούτο στο νικηφόρο για τον Άρη ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, έπαιξε στο ματς Κυπέλλου με την Ξάνθη, ωστόσο δεν αγωνίστηκε στα επόμενα ματς καθώς ανακλήθηκε το δελτίο.

Για την Αιτωλοακαρνανία δεν ταξίδεψε ο Χαβιέρ Ματίγια. Ο Ισπανός μέσος είχε πρόβλημα τραυματισμού της τελευταίας στιγμής και κρίθηκε ανέτοιμος να παίξει. Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Έμαν, Βέλεθ, Σόουζα, Ντιγκινί, Γκάμα, Σάσα, Λάρσον, Μαντσίνι, Μπα, Κόρχουτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ