ΑΡΗΣ

Άρης: Με Σάσα κόντρα στον Ολυμπιακό

ΑΦΙΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΑΦΙΞΗ ΛΟΥΚΑΣ ΣΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Όπως αναμενόταν ο Σάσα μετέχει στην αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής (19:30) με τον Ολυμπιακό και θα είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μια αλλαγή σε σχέση με το ματς με την ΑΕΛ έχει η αποστολή του Άρη ενόψει του αγώνα της Κυριακής (19:30 NOVA) με τον Ολυμπιακό καθώς ο Απόστολος Τερζής έχει στη διάθεση του τον Σάσα ο οποίος είχε αποβληθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ και έλειψε από το παιχνίδι με τη Λάρισα.

Ο Σάσα μάλιστα αναμένεται να είναι και στο αρχικό σχήμα του Άρη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και να ηγηθεί της μεσαίας γραμμής των "κιτρινόμαυρων". Αντίθετα ο παίκτης που έμεινε εκτός είναι ο Κωνσταντινίδης.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους: Έμαν, Τσιλιγγίρη, Βέλεθ, Σόουζα, Ροζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγια, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγιε, Δεληζήση, Φετφατζίδη.

* Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας μας ότι τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό θα διατίθενται αύριο, Κυριακή, από τηνARIS F.C. Boutiqueαπό τις10:00και από τις15:00και από ταεκδοτήριατου γηπέδου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ