ΑΡΗΣ

Άρης: Με σύμμαχο την παράδοση κόντρα στην ΑΕΛ

EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΜΟΛΝΤΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) ΕUROKINISSI

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ (17:15) και θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα μετά τη νίκη με τον Παναθηναϊκό και την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Οι λεπτομέρειες του αγώνα στο Βικελίδης.

Σε διάστημα δύο εβδομάδων ο Άρης δείχνει να έχει αλλάξει θεαματικά. Μετά από ένα βαθμό και ένα γκολ στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Βόλο, κατάφερε να πετύχει έξι σε βάρος Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ και να πάρει τέσσερις βαθμούς.

Με αυτή την εξέλιξη, ο Απόστολος Τερζής συνεχίζει στον πάγκο χωρίς να έχει επισημοποιηθεί ακόμα αν από υπηρεσιακός προπονητής γίνει τακτικός.

Ο Άρης υποδέχεται την ΑΕΛ, έχοντας αναδείξει μια πολύ δυνατή έδρα μέσα στο 2019, αφού έχει μόλις μία ήττα στο πρωτάθλημα σε 10 αγώνες, αυτή από τον Ατρόμητο τον περασμένο Απρίλη.

Η ΑΕΛ πέτυχε την πρώτη της νίκη με το ευρύ 3-0 επί της Ξάνθης, που είχε μόνο νίκες και τώρα η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη για να δώσει μάχη για ένα θετικό αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που πήρε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα και παραλίγο να πάρει και στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο.

Η ΑΕΛ έχει μόνο μια νίκη τους 12 τελευταίους μήνες εκτός έδρας, αυτή που πέτυχε με την ΑΕΚ τον περασμένο Απρίλιο και εξασφάλισε την παραμονή.

Ο Άρης είναι αήττητος στα τελευταία εννέα παιχνίδια μεταξύ τους, από τις 9 Δεκεμβρίου 2007, όταν η ΑΕΛ είχε νικήσει στο Αλκαζάρ 1-0 με γκολ του Φακούντο Πάρα στο 90’. Είναι και η μοναδική της νίκη στα 15 τελευταία επίσημα.

Πάντως, ο Άρης έχει μόλις δύο νίκες στα τελευταία 14, αφού κυρίαρχο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία. Τα 11 από τα 14 τελευταία και τα επτά από τα εννέα τελευταία δεν είχαν νικητή.

Στο "Κλεάνθης Βικελίδης" ο Άρης δεν έχει χάσει τα τελευταία δέκα επίσημα παιχνίδια με την ΑΕΛ, ένα από αυτά στην Β’ Εθνική. Έχει πέντε νίκες και πέντε ισοπαλίες. Η ΑΕΛ νίκησε εκεί για τελευταία φορά στις 11 Απριλίου 1993, με 2-1 (76’ Μιλόγεβιτς – 37’ Ντα Σίλβα, 88’ Προβίδας).

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Μιχάλης Γρηγορίου επισκέπτεται για πρώτη φορά το "Κλεάνθης Βικελίδης" ως προπονητής για τη Super League. Ωστόσο είχε βρεθεί εκεί πριν από δύο χρόνια ως προπονητής του Πανιωνίου σε αγώνα της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας και νίκησε 2-1.

Η ιστορία

Νίκες Άρη: 22

Ισοπαλίες: 19

Νίκες ΑΕΛ: 11

Με γηπεδούχο τον Άρη

Νίκες Άρη: 16

Ισοπαλίες: 8

Νίκες ΑΕΛ: 2

Πέρυσι

02.09.2018: Άρης – ΑΕΛ 2-0

(71’ σουτ Γιουνές, 75’ σουτ Ντιγκινί)

Πηγή: slgr.gr

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ