ΑΡΗΣ

Άρης: Ο ΑΠΟΕΛ θέλει τον Σάσα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΡΗΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΑΠΟΕΛ κινείται σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου του Άρη, Λούκας Σάσα, ο οποίος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021.

Στην ανάγκη ενός πιο ορθολογικού ρόστερ και μείωσης του μέσου όρου ηλικίας στάθηκε ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, κατά την απολογιστική συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν την Τρίτη (4/8) μαζί με τον πρόεδρο των κιτρίνων, Θόδωρο Καρυπίδη.

Παράλληλα τρέχουν και τα μεταγραφικά μέτωπα στον Άρη. Οι Χουλιάν Κουέστα και Χαβιέρ Ματίγια παρέμειναν στην ομάδα, ενω αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Εμάνουελ Σάκιτς και Φακούντο Μπερτόγλιο.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του Λούκας Σάσα έχει δείξει την ίδια ώρα σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr ο ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με άλλες πηγές, δε, η ομάδα της Λευκωσίας έχει καταθέσει ήδη πρόταση στον Άρη (το συμβόλαιο των δύο πλευρών εκπνέει το 2021).

Ο προπονητής των γαλαζοκίτρινων, Μαρίνος Ουζουνίδης, εκτιμά ιδιαίτερα τον 30χρονο Βραζιλιάνο. Ο Σάσα έχει πετύχει 3 γκολ σε 34 ματς Super League, 1 γκολ σε 6 ματς στο κύπελλο, ενώ αγωνίστηκε και σε 4 ματς των προκριματικών του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καρυπίδης: "Το λιγότερο επικίνδυνοι αυτοί που διοικούν την ΕΠΟ"
Europa League: Η πρόκριση του Ολυμπιακού ευνοεί Άρη και ΟΦΗ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ