ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Απόλλων Λεμεσού θέλει τον Τόνσο

EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:  MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργεντινός μέσος του Άρη, Μαρτίν Τόνσο, είναι ο πρώτος στόχος του Απόλλωνα Λεμεσού και η ομάδα της Κύπρου θα προσπαθήσει να τον αποκτήσει κάνοντας επίσημη κρούση στους κίτρινους.

Σειρήνες από την Κύπρο για τον Μαρτίν Τόνσο. Ο 30χρονος Αργεντινός μέσος του Άρη βρίσκεται στο στόχαστρο του Απόλλωνα Λεμεσού και το ενδιαφέρον είναι πολύ έντονο.

Ο Τόνσο είναι ο πρώτος στόχος της κυπριακής ομάδας για τη μεσαία γραμμή. Ωστόσο, σίγουρα δεν είναι εύκολη περίπτωση. Το συμβόλαιό του μπορεί να εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι και ο Αργεντινός να μπορεί να υπογράψει από τις πρώτες ημέρες του 2020 σε όποια ομάδα θέλει για την επόμενη σεζόν, ο Απόλλων όμως τον θέλει από τώρα.

Οι κυανόλευκοι, μάλιστα, ετοιμάζονται να κάνουν επίσημη κρούση στους κίτρινους. Από εκεί και πέρα εναπόκειται στον Άρη η τελική απόφαση. Ο Μαρτίν Τόνσο έχει συμπεριληφθεί μόνο μια φορά στην αρχική ενδεκάδα του Μίχαελ Ένινγκ, στην εντός έδρας νίκη επί του Βόλου.

Έχει περάσει ως αλλαγή στα ματς με Παναθηναϊκό, ΟΦΗ, Ατρόμητο, Αστέρα, Πανιώνιο. Δεν θεωρείται δηλαδή βασικός, έχει όμως ρόλο στην ομάδα από τον Γερμανό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ