ΑΡΗΣ

Άρης: Ο Σούντγκρεν υπογράφει και επιστρέφει στην ΑΪΚ για δύο ματς

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΣΟΥΝΤΓΚΡΕΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη που όμως θα παίξει στο Champions League με την ΑΪΚ Στοκχόλμης προτού αγωνιστεί στην Ευρώπη με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη.

Ο Άρης έκανε δικό του τον Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο Σουηδός ήρθε στην Ελλάδα για να τελειώσει τη μεταγραφή, ωστόσο με την περίπτωσή του συμβαίνει το εξής παράδοξο. Αφού συμφωνήσει με τους "κίτρινους" θα επιστρέψει στη Σουηδία για να φορέσει εκ νέου τη φανέλα της ΑΪΚ Στοκχόλμης!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη Θεσσαλονίκη, ο Σούντγκρεν θ' αγωνιστεί στον 1ο προκριματικό του Champions League με την ομάδα της σουηδικής πρωτεύουσας, δύο παιχνίδια, στις 9 ή 10 Ιουλίου και στις 16 ή 17 Ιουλίου. Έπειτα, ο Σκανδιναβός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα του Άρη για να παίξει στον β' προκριματικό του Europa League στις 25 Ιουλίου και τη ρεβάνς την 1η Αυγούστου.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Άρη, ενώ πριν από την ΑΪΚ Στοκχόλμης είχε παίξει στις Εσκιλστούνα και Ντέγκερφορς.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ