ΑΡΗΣ

Άρης: Όλοι έτοιμοι ενόψει Ατρομήτου

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με τον Ατρόμητο την Κυριακή (08/12, 19.30) στο Περιστέρι με τον Μίκαελ Ένινγκ να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους.

Ο Άρης έχει μπει στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο την Κυριακή (08/12, 19.30) για τη 13η αγωνιστική της Super League 1. Οι "κιτρινόμαυροι" προπονήθηκαν το πρωί και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα.

Ο Μίκαελ Ένινγκ είδε με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν στην προπόνηση, με τον Μάρτιν Τόνσο να επιστρέφει μετά από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες. Μοναδικός απών από το ματς στο Περιστέρι θα είναι ο Μπράουν Ιντέγε που είναι τιμωρημένος.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γερμανός τεχνικός άρχισε τις δοκιμές στο σχήμα που θα παρατάξει προσπαθώντας να βρει αυτό που ταιριάζει στις ιδιαιτερότητες του αγώνα. Ο 54χρονος δύσκολα θα αλλάξει κάτι στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν τη βασική ενδεκάδα αφού έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο ματς με τη Λαμία, παρά το τελικό αποτέλεσμα (1-1).

Το δίλημμα του Ένινγκ προκύπτει στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα, αφού ο Σούντγκρεν δεν είναι 100% έτοιμος και τη θέση του διεκδικεί ο Σάσα. Εάν ο Βραζιλιάνος καλύψει τη θέση του Σουηδού, τότε στα χαφ θα περάσει ο Μπα.

Στην επίθεση ο Λάρσον θα καλύψει το κενό του Ιντέγε, ενώ μία θέση διεκδικούν ο Ντιγκινί με τον Μαντσίνι, που έκανε καλό παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ