ΑΡΗΣ

Άρης: Παίζει "ρέστα" για το θαύμα με τη Μόλντε

Άρης: Παίζει "ρέστα" για το θαύμα με τη Μόλντε
MOTIONTEAM

Ο Άρης φιλοξενεί στις 21:30 τη Μόλντε στο "Κλ. Βικελίδης", προκειμένου να ανατρέψει το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Νορβηγία. Ποια είναι τα πλάνα ενδεκάδας του Σάββα Παντελίδη.

Ένα ποδοσφαιρικό θαύμα κυνηγά απόψε (21:30) ο Άρης με αντίπαλο τη Μόλντε στο "Κλ. Βικελίδης" για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Νορβηγία καθιστά πολύ δύσκολη την αποστολή των κίτρινων, όμως θα δώσουν ό,τι μπορούν, προκειμένου να κάνουν μια μεγάλη ανατροπή και να προχωρήσουν στα playoffs της διοργάνωσης.

Ο Φραν Βέλεθ δεν υπολογίζεται, διότι είναι τιμωρημένος και παράλληλα τραυματίας (θλάση β' βαθμού), όμως επιστρέφει ο Χαμζά Γιουνές, ο οποίος δεν είχε παίξει στο πρώτο παιχνίδι. Δεν είναι απολύτως έτοιμος, όμως ο Σάββας Παντελίδης τον υπολογίζει κανονικά.

Το 4-2-3-1 θα είναι η διάταξη των κίτρινων, με τον Κουέστα στο τέρμα και στην άμυνα τους Κόρχουτ, Δεληζήση, Ροζ και Σούντγκρεν. Ο Ματίγια θα έχει έναν από τους Μπάσα ή Σάσα στον άξονα, με τους Φετφατζίδη, Ντιγκινί και Λάρσον να είναι η τριάδα πίσω από τον Ιντέγε, ο οποίος θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης του Άρη.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Εμαν, Ούγκο Σόουζα, Ρος, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Μπάσα, Σάσα, Ματίγια, Ντιγκινί, Μαρτίνες, Τόνσο, Ντουάρτε, Ιντέγε, Γιουνές, Δεληζήσης, Κωνσταντινίδης, Φετφατζίδης, Μπακούτσης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ