ΑΡΗΣ

Άρης: Περιμένει τον Βέλεθ ενόψει ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μίκαελ Ένινγκ καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (24/11,19:30) και περιμένει την επιστροφή του Φραν Βέλεθ.

Ο Άρης έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (24/11, 19:30) για την 11η αγωνιστική της Super League 1. Οι ποδοσφαιριστές πήραν ρεπό μετά τη νίκη επί της Τσσκα Σόφιας με 2-0, παιχνίδι στο οποίο ο Μίκαελ Ένινγκ έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα αλλά και από την απόδοση των νέων προσώπων που βρέθηκαν στην εντεκάδα των "κιτρινόμαυρων".

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να αυξήσει τον ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα του, έτσι ώστε να δει τι μπορεί να πάρει από τον καθένα. Αυτό έχει πει άλλωστε και σε δηλώσεις του ο 54χρονος τεχνικός, που πλέον αρχίζει να εμπιστεύεται και άλλους παίκτες στο ρόστερ.

Από εκεί και πέρα ο προβληματισμός του Ένινγκ έγκειται στον τραυματισμό που ταλαιπωρεί τον Φραν Βέλεθ. Ο Γερμανός περιμένει τον 28χρονο που έχει ανεβάσει ρυθμούς τις τελευταίες μέρες ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα όμως δεν μπορεί να εκτιμηθεί ακόμη η κατάστασή του.

Πάντως, στις τάξεις της ομάδας επικρατεί αισιοδοξία πως ο αρχηγός του Άρη θα μπει σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης το αργότερο μέχρι την Τετάρτη και θα τεθεί στη διάθεση του Ένινγκ για το ματς κόντρα στην Ένωση.

Η προπόνηση της Δευτέρας (18/11) θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ