ΑΡΗΣ

Άρης: Περιορισμένες οι επιλογές του Ένινγκ για το ματς με την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ  / MEGAPRESS)
SUPERLEAGUE / ΑΡΗΣ - ΟΦΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ / MEGAPRESS) EUROKINISSI

Το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ στο "Βικελίδης" βρίσκει τον Άρη σε εξαιρετική άβολη θέση, με τον Μίκαελ Ένινγκ να καλείται να επιλέξει 11άδα μέσα από αποστολή 14 μόλις παικτών.

Έχουν περάσει έντεκα μόλις ημέρες από τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο "Βικελίδης", ωστόσο τα πράγματα είναι τώρα εντελώς διαφορετικά για τον Άρη στο ραντεβού πρωταθληματος που έχει στο σπίτι του με την Ένωση το απόγευμα της Κυριακής (5/7) για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Δεν είναι μόνο ο σοκαριστικός τρόπος που ήρθε ο απολεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου και τα πέντε σερί ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά κυρίως τα προβλήματα τραυματισμών που έχουν καταπλακώσει την ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ και που την έχουν αφήσει "γυμνή" ενόψει της συνέχειας των πλέι οφ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως θα παραταχθεί με 14 παίκτες στην αποστολή, όπως και στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής των πλέι οφ απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον τραυματισμό του Ντουάρτε (υπέστη ρήξη χιαστού) να προστίθεται στις απώλειες των Σόουζα και Σούντγκρεν να φέρνει τους κίτρινους με σύνθεση ανάγκης.

Το ευχάριστο για τους Θεσσαλονικείς ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ είναι φυσικά η επιστροφή στου Δεληζήση που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού και να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.

Όσον αφορά στους πιθανούς 11 που θα επιλέξει για το αρχικό σχήμα ο Γερμανός τεχνικός, αυτοί θα είναι οι: Κουέστα, Ρόουζ, Δεληζήσης, Μπαγκαλιάνης, Κορχούτ, Ματίγια, Σάσα, Μπακουτσής, Γκάμα, Μαντσίνι και Μαρτίνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ιντέγε στο Sport24.gr: "Θα ήθελα παρτενέρ μου τον Ελ Αραμπί"
Άρης: Επιστροφή Δεληζήση, εκτός Σόουζα και Σούντγκρεν
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ