ΑΡΗΣ

Άρης: Σπουδαίο φιλικό με Αϊντχόφεν

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÖÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Aris, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Άρης έκλεισε ένα σπουδαίο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του καθώς θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν στο Άρνεμ της Ολλανδίας.

Ένα σπουδαίο και αρκετά δυνατό φιλικό έκλεισε ο Άρης στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του. Ένα φιλικό το οποίο θα αποτελέσει μια πρόβα ενόψει της επιστροφής των "κιτρινόμαυρων" στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Συγκεκριμένα ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αϊντχόφεν σε ένα ματς το οποίο θα διεξαχθεί στις 12 Ιουλίου στο Άρνεμ.

Οι Ολλανδοί τερμάτισαν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος τους, πίσω από τον Άγιαξ σε μια σπουδαία μάχη που δόθηκε μέχρι τέλος για την κατάκτηση του τίτλου.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα με την PSV Eindhoven στις 12 Ιουλίου, κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας μας, στο Αρνεμ της Ολλανδίας.

Η PSV τερμάτισε φέτος στη 2η θέση του ολλανδικού πρωταθλήματος και συμμετέχει τη νέα σεζόν στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Πρόκειται για ένα σπουδαίο φιλικό παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα μας θα μετρήσει τις δυνάμεις της ενόψει της νέας σεζόν και της επιστρoφής της στο Europa League.

Το διεθνές φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο «ED’ 69» (Sportpark «De Warande», Warandelaan), ώρα 19:00 (τοπική)".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ