ΑΡΗΣ

Άρης: Stand by o Γκάλο για το δεξί άκρο

Άρης: Stand by o Γκάλο για το δεξί άκρο

Ο Άρης προσέγγισε τον 32χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ, Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Τον έχει ωστόσο stand by καθώς περιμένει απάντηση από άλλο στόχο μικρότερης ηλικίας.

Δεδομένα θα κινηθεί ο Άρης για ενίσχυση στο δεξί αμυντικό άκρο. Οι κίτρινοι, μάλιστα, θέλουν να προχωρήσουν την προσθήκη στη συγκεκριμένη θέση το συντομότερο δυνατό.

Προσέγγισαν τον 32χρονο Βραζιλιάνο δεξιό μπακ (έπαιξε αρκετά ματς κι ως χαφ), Ροντρίγκο Γκάλο, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Στις 15 Μαΐου συγκεκριμένα η Ένωση ανακοίνωσε το τέλος της τετραετούς συνεργασίας της με τον Νοτιοαμερικανό.

Οι πιθανότητες να προχωρήσει η περίπτωση δεν εξαρτώνται, όμως, από τον ίδιο τον Γκάλο. Κι αυτό γιατί αποτελεί το plan B για τον Άρη. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης περιμένουν απάντηση από άλλο στόχο, ο οποίος μικρότερος σε ηλικία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βραζιλιάνος είχε αρνηθεί πρόταση ανανέωσης από την ΑΕΚ για 1+1 με ετήσιες αποδοχές 230.000 ευρώ. Γεννήθηκε στο Ρίο Μπράνκο και ξεκίνησε την καριέρα του από την Αβαΐ. Το 2008 ήλθε στην Ευρώπη και την Πορτογαλία, όπου κάθισε μια πενταετία φορώντας διαδοχικά τις φανέλες των Μπράγκα, Ζιλ Βισέντε, Ακαδέμικα.

Το 2013 ήλθε στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό, ενώ μετά το διάλειμμα επιστροφής του στην Πορτογαλία (Πάσος Φερέιρα) από το 2015 έπαιζε στο Δικέφαλο. Πέτυχε ένα γκολ - στην εκτός έδρας νίκη επί του ΟΦΗ - στις 26 συμμετοχές με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, δύο γκολ - στις νίκες επί των Κισσαμικού και Λαμίας - στο κύπελλο και ένα γκολ - στη νίκη επί της Σέλτικ - σε επτά συμμετοχές στο Champions League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ