ΑΡΗΣ

Άρης: Στασιμότητα με Βέλεθ

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Στασιμότητα έχει εντοπιστεί τις τελευταίες ημέρες στο θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του Φραν Βέλεθ με τον Άρη, καθώς οι κίτρινοι δεν έχουν απαντήσει στους εκπροσώπους του Ισπανού αμυντικού.

Ο εκπρόσωπος του Φραν Βέλεθ είχε συναντηθεί στην Αθήνα με τον τεχνικό διευθυντή του Άρη τις τελευταίες ημέρες του Οκτωβρίου για να συζητήσουν την προοπτική επέκτασης της συνεργασίας των δυο πλευρών για ένα ακόμη χρόνο, μέχρι το καλοκαίρι του 2020 δηλαδή.

Έμοιαζαν, μάλιστα, να βρίσκονται αρκετά κοντά. Δεν είχαν συμφωνήσει, αλλά έβγαινε η αίσθηση ότι υπήρχε σημείο επαφής και αρκετές πιθανότητες να παραμείνει στη Θεσσαλονίκη ο Ισπανός αμυντικός.

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή προχώρησε σε αντιπρόταση προς του κίτρινους και περίμενε την απάντηση την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτή δεν ήλθε ποτέ. Είναι αντιληπτό, έτσι, ότι επικρατεί στασιμότητα στο θέμα.

Ο 28χρονος από την Ταραγόνα επιμένει να θέτει ως προτεραιότητά του τον Άρη - παρά τις πιέσεις της οικογένειάς του να επιστρέψει - αλλά εάν δεν λάβει σήμα μέχρι τον Δεκέμβριο είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε εναλλακτικές.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ