ΑΡΗΣ

Άρης: Συμφωνία με Ρένζινγκ, αλλά περιμένει την άρση του ban

Άρης: Συμφωνία με Ρένζινγκ, αλλά περιμένει την άρση του ban

Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον 35χρονο Γερμανό γκολκίπερ, Μίχαελ Ρένζινγκ, για την επόμενη σεζόν ωστόσο δεν μπορεί να προχωρήσει ακόμη στην απόκτησή του λόγω του ban.

Ο Άγγελος Χαριστέας έχει τα χέρια του δεμένα καθώς όσο υπάρχει η ποινή απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIFA δεν μπορεί να προχωρήσει σε προσθήκες για την επόμενη σεζόν. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, ωστόσο, δεν μένει με τα χέρια σταυρωμένα.

Κάνει τις κινήσεις του και περιμένει χαρμόσυνα νέα από το μέτωπο του ban και τη διεθνή ποδοσφαιρική ομοσπονδία με την οποία οι ζυμώσεις συνεχίζονται. Συγκεκριμένα έχει έλθει σε προφορική συμφωνία με τον 35χρονο Γερμανό τερματοφύλακα, Μίχαελ Ρένζiνγκ, ο οποίος ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

Ο Ρένζινγκ γεννήθηκε στο Λίνγκεν και είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Μπάγερν. Μάλιστα το 2003 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Βαυαρών, όπου έμεινε μέχρι το 2010. Τότε μετακινήθηκε στην Κολωνία, όπου έμεινε για δυο χρόνια.

Το 2012 μετακόμισε στο Λεβερκούζεν για τις ασπιρίνες και από το 2013 είναι κάτοικος Ντίσελντορφ για τη Φορτούνα. Με την ομάδα του Μονάχου μέτρησε 83 συμμετοχές σε μία επταετία, με την Κολωνία 50 σε μία διετία, ενώ με τη Φορτούνα 104 από το 2013 μέχρι και σήμερα.

Tην τρέχουσα σεζόν δεν έχει αγωνιστεί καθόλου σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει καθίσει έξι φορές στον πάγκο. Το συμβόλαιό του με τη Φορτούνα εκπνέει και είναι σίγουρο ότι δεν θα επεκταθεί. Και ο ίδιος ο Ρένζινγκ, ο οποίος έχει κατακτήσει τέσσερα πρωταθλήματα, ισάριθμα κύπελλα κι ένα Λιγκ Καπ Γερμανίας με την Μπάγερν, βλέπει θετικά τη μετακόμισή του στην Ελλάδα.

Ωστόσο, είναι ξεκάθαρο ότι η απόκτησή του από τον Άρη δεν μπορεί να προχωρήσει από τη στιγμή που υπάρχει ban και δεν έχει αρθεί. Η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί όταν κι εφόσον βρεθεί λύση σε αυτό το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση είναι ένας παίκτης που απολαμβάνει της εκτίμησης τόσο του Άγγελου Χαριστέα, ο οποίος γνωρίζει άριστα τη γερμανική αγορά, όσο και του Μίχαελ Ένινγκ, ο οποίος γνωρίζει τον συμπατριώτη του.

Αυτό δείχνει, παράλληλα, ότι μάλλον τα τελευταία ματς του Χουλιάν Κουέστα με τους κίτρινους. Σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες, ότι ο Άρης σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Ισπανού γνωστοποίηση την πρόθεσή του είχε μεν κάνει γνωστή την πρόθεση να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, ουδέποτε όμως κατέθεσε πρόταση.

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ