ΑΡΗΣ

Άρης: Συζήτηση με Βέλεθ γι' ανανέωση και σειρήνες επαναπατρισμού

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Άρης και Φραν Βέλεθ συζητούν το ενδεχόμενο ν' ανανεωθεί η συνεργασία τους για μία ακόμη χρονιά, μέχρι το 2021. Θετικός ο Ισπανός, εμπόδιο η επιθυμία της οικογένειάς του και οι σειρήνες από ομάδες της πατρίδας του.

Στη νίκη (4-0) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν εξαιρετικός, όχι μόνον στ' αμυντικά καθήκοντα, αλλά και στα επιθετικά καθώς πέτυχε το δεύτερο - με τελείωμα μάλιστα... επιθετικού - από τα τέσσερα γκολ του Άρη.

Ο Φραν Βέλεθ αποτελεί σταθερά για τους κίτρινους καθώς είναι βασικός, αναντικατάστατος και ηγετικός για την ομάδα της Θεσσαλονίκης με όλους τους προπονητές με τους οποίους έχει συνεργαστεί. Τόσο δηλαδή με τον συμπατριώτη του, Πάκο Ερέρα, ο οποίος εισηγήθηκε άλλωστε την απόκτησή του, όσο και με τον Σάββα Παντελίδη με τον οποίον δούλεψε εξάλλου και το μεγαλύτερο διάστημα.

Τώρα, δε, με τον Τόλη Τερζή ο οποίος είναι υπηρεσιακός για τα δύο ντέρμπι - με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ - ενόψει φυσικά και της έλευσης του νέου μόνιμου τεχνικού. Ο 27χρονος Καταλανός συναντήθηκε με τη διοίκηση του Άρη και συζήτησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Μια πρώτη συζήτηση έγινε χωρίς φυσικά επίσημη πρόταση ακόμη. Η αίσθηση που προκύπτει κι από τις δύο πλευρές είναι αφενός ότι υπάρχει θετική διάθεση ένθεν και ένθεν, αφετέρου ότι δεν υπάρχει και μεγάλη απόσταση στο οικονομικό σκέλος.

Το ισχύον συμβόλαιο των δύο πλευρών εκπνέει το 2020 και η συζήτηση γίνεται για μία ακόμη σεζόν. Μέχρι το 2021 δηλαδή. Δύο είναι τα εμπόδια που υπάρχουν. Το ένα είναι η οικογένεια του Βέλεθ. Ζει ακόμη στην Ισπανία - δεν έχει μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη - και πιέζει τον ποδοσφαιριστή. Γι' αυτό ακόμη και το +1 στο συμβόλαιο θα είναι υπέρβαση από την πλευρά του αμυντικού.

Το δεύτερο είναι οι σειρήνες επαναπατρισμού. Το καλοκαίρι ομάδες όπως η Εξτρεμαδούρα και η Μάλαγα προσέγγισαν τον παίκτη, αλλά ο ίδιος δεν ήθελε ν' αφήσει την Ευρώπη - την προοπτική που παρουσιάστηκε στον Άρη, αν και αποκλείστηκε από τη Μόλντε - για να παίξει στη Segunda.

Τις τελευταίες ημέρες η Αλμερία - επίσης ομάδα της δεύτερης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος - έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της προς τον εκπρόσωπο του παίκτη. Ο Βέλεθ θεωρεί ότι μπορεί να πείσει την οικογένειά του να μείνει στην Ελλάδα για ένα ακόμη χρόνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του το καλοκαίρι του 2021!

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ