ΑΡΗΣ

Άρης: Τα λένε Καρυπίδης - Χαριστέας για τις μεταγραφές

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Xaristeas, Karipidis (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο Θοδωρής Καρυπίδης βρίσκεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη και θα τα πει με τον Άγγελό Χαριστέα για το μεταγραφικό σχεδιασμό των κιτρινόμαυρων.

Μετά την ανακοίνωση από πλευράς Άρη πως το θέμα με το ban που είχε επιβληθεί λύθηκε και επίσημως μετά από σχετική αλληλογραφία με τη FIFA οι κιτρινόμαυροι βάζουν μπροστά το μεταγραφικό τους σχεδιασμό.

Για αυτό από την Παρασκευή (31/7) το απόγευμα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος θα βρεθεί με τον Άγγελο Χαριστέα για να βάλουν μπροστά το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα ονόματα κάποιων παικτών που είναι όντως στο στόχαστρο του Άρη και πιθανότατα θα αποτελέσουν παίκτες του την επόμενη σεζόν, όπως ο Σάκιτς αλλά και ονόματα σπουδαία ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στους κιτρινόμαυρους αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα προχώρησει η περίπτωση τους.

Όλα θα τεθούν επί τάπητος στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο άνδρες και σύντομα ο Άρης αναμένεται να ολοκληρώσει κάποιες μεταγραφές που έχει ήδη στα σκαριά ενόψει της επόμενης σεζόν ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει και σε κάποιες ανανεώσεις τώρα που έγινε και επίσημα η άρση του ban.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ