ΑΡΗΣ

Άρης: Τα πλάνα του Τερζή για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÑÉÓÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISIS

H επιστροφή του Λούκας Σάσα λύνει τα χέρια του Τόλη Τερζή ο οποίος σκοπεύει να παρατάξει τον Άρη με σχεδόν την ίδια 11άδα που ξεκίνησε στα πρόσφατα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Ο Άρης είναι αήττητος μέχρι στιγμής στα δύο ντέρμπι που έχει δώσει απέναντι σε Παναθηναϊκό ( θριάμβευσε με 4-0 στο "Κλεάνθης Βικελίδης") και ΠΑΟΚ ( έφυγε με το 2-2 από την Τούμπα) και τώρα επιθυμεί να τριτώσει το... καλό, υποδεχόμενος τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 1.

Το ευχάριστο για τον Τόλη Τερζή είναι πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Λούκας Σάσα, που εξέτισε στο ματς με την ΑΕΛ τη μία αγωνιστικής της τιμωρίας του, με τον Βραζιλιάνο να παίρνει θέση όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα.

Αν επιβεβαιωθεί μάλιστα το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, τότε οι κίτρινοι δεν θα έχουν πολλές αλλαγές σε σύγκριση με τα δύο προηγούμενα ντέρμπι. Όσον αφορά στη θέση κάτω από την εστία, θα την καλύψει ο Έμαν από τη στιγμή που ο Κουέστα τραυματίστηκε σοβαρά στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Την τετράδα στην άμυνα θα συνθέσουν (από τα δεξιά προς τα αριστερά) οι Σούντγκρεν, Βέλεθ, Ροζ και Κόρχουτ, ο Σάσα θα είναι στο πλευρό του Ματίγια στον άξονα, ενώ οι Φετφατζίδης, Ντιγκινί και Γκάμα θα αναλάβουν να στηρίξουν τον Μπράουν Ιντέγε που θα αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης των Θεσσαλονικέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: Με Σάσα κόντρα στον Ολυμπιακό
Κουέστα: "Ο Άρης δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κόντρα στον Ολυμπιακό"
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ