ΑΡΗΣ

Άρης: Το νέο "Κλεάνθης Βικελίδης" εντυπωσιάζει

Άρης: Το νέο "Κλεάνθης Βικελίδης" εντυπωσιάζει

Η ΠΑΕ Άρης ανέβασε φωτογραφίες στα social media αναφορικά με το γήπεδο που σκοπεύει να έχει προσεχώς η ομάδα. Οι μακέτες με το νέο "Κλεάνθης Βικελίδης" εντυπωσιάζουν. Το μήνυμα του Θόδωρου Καρυπίδη.

Δύο φωτογραφίες από το μέλλον του "Κλεάνθης Βικελίδης" ανέβασε στους λογαριασμούς της στα social media η ΠΑΕ Άρης. Εικόνες από τις μακέτες του νέου γηπέδου, ένα μεγάλο πρότζεκτ που έχει αποφασίσει να εφαρμόσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όπως βλέπετε, στα σχέδια είναι να υπάρχει σκέπαστρο σε όλες τις κερκίδες.

"Πρόκειται να πάω τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Μαγκιά είναι να είσαι αληθινός ανάμεσα σε τόσους ψεύτες! Δούλευε στη σιωπή και άσε την επιτυχία σου να κάνει τον θόρυβο #soon#together we rise#mono Aris#vamos#" έγραψε στο instagram ο πρόεδρος του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης.

Άρης: Το νέο "Κλεάνθης Βικελίδης" εντυπωσιάζει

Από την ΠΑΕ Άρης υποστήριζαν πως ξεκινάνε άμεσα οι διαδικασίες για τις άδειες και πως λεπτομέρειες αναφορικά με τα χρονοδιαγράμματα θα γίνουν γνωστές την επόμενη εβδομάδα. Ο υπεύθυνος του τεχνικού έργου, Ευάγγελος Παντζαρίδης, έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram: "Μετά απο δύο χρόνια σιωπηλής δουλειάς, και σε συνεργασία με μεγάλο γράφειο μελετητών, είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε το όραμα μας για το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του Άρη. Ενα έργο που έχει γίνει η προεργασία ωστε να μπορεί να αδειοδοτηθεί και να υλοποιηθεί χωρίς προβλήματα .Σε λίγες μέρες θα γίνει ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου απο εμάς στην ΠΑΕ Αρης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης: Μέχρι την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Ιντέγε
TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ