ΑΡΗΣ

Άρης: "Χειρουργική διαιτησία, ξεφτίλα"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Άρης με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για "χειρουργική διαιτησία" στο ματς με την ΑΕΚ και ζητά ξένους διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τα ματς των playoffs της Super League.

Ο Άρης γνώρισε την ήττα (0-1) από την ΑΕΚ στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Super League 1 σε ένα ματς στο οποίο οι κίτρινοι ζήτησαν πέναλτι σε επαφή του Κλωναρίδη με τον Φετφατζίδη στο 40ό λεπτό.

Τόσο ο τεχνικός διευθυντής, Άγγελος Χαριστέας, όσο και ο προπονητής, Μίχαελ Ένινγκ, έβαλαν κατά του διαιτητή, Δημήτρη Καραντώνη, ενώ ακολούθησε κι επίσημη ανακοίνωση από τον Άρη. Σε αυτή γίνεται λόγος για "χειρουργική διαιτησία" στο ματς με την ΑΕΚ. Ο Άρης παράλληλα ζητά ξένους διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου και τα ματς των playoffs της Super League.

Άρης: "Χειρουργική διαιτησία, ξεφτίλα"

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

"Το… αίμα στάζει ακόμη. Τέτοια «χειρουργική» διαιτησία πολλά χρόνια είχαμε να δούμε… Ούτε ένα… κουκούτσι δεν μας έδωσε, έτσι για τα μάτια του κόσμου, έστω…

Μετά αναρωτιόμαστε γιατί θέλουμε ξένους διαιτητές. Με τους Καραντώνηδες και τους Κουμπαράκηδες η ελληνική διαιτησία δεν έχει μέλλον. Απορούμε γιατί πληρώνουμε το VAR. Τα πέναλτι τα είδε όλη η Ελλάδα… Μας κουράσατε πια…

Μια λέξη ταιριάζει για αυτό που έγινε απόψε: ΞΕΦΤΙΛΑ! Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει ξένους διαιτητές στα ημιτελικά του Κυπέλλου και σε όλα τα ματς των πλέι οφ…"

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ