ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς αλλαγές κόντρα στον Πανιώνιο

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ /  EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άρης αγωνίζεται απέναντι στον Πανιώνιο το Σάββατο (2/11, 19:30) στη Νέα Σμύρνη και θέλει να συνεχίσει τις νίκες έτσι ώστε να πλησιάσει τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Άρης ταξιδεύει στη Νέα Σμύρνη για να αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο το Σάββατο (2/11) στις 19.30 για την 9η αγωνιστική της Super League 1. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να συνεχίσουν τις νικηφόρες εμφανίσεις με τον Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο τους και να χτίσουν σερί. Αυτή τη στιγμή οι "κιτρινόμαυροι" βρίσκονται στην όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 11 βαθμούς.

Όσο η προετοιμασία συνεχίζεται ο Γερμανός τεχνικός βγάζει τα συμπεράσματά του για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, με τον Ένινγκ να προσανατολίζεται στο να εμπιστευτεί τους 11 που αγωνίστηκαν κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο 54χρονος προπονητής είναι ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του αφού είναι άκρως αποτελεσματικοί μέχρι στιγμής και δεν βρίσκει κανέναν λόγο για να αλλάξει κάτι όσον αφορά τα πρόσωπα. Η σημερινή προπόνηση (31/10) ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ στην Νέα Σμύρνη θα ταξιδέψει και ο Γιώργος Δεληζήσης.

Από ότι φαίνεται πάντως, ο Ένινγκ δεν είναι και λάτρης των πολλών αλλαγών από το ένα παιχνίδι στο άλλο και προχωρά μεθοδικά.

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η ενδεκάδα θα περιλαμβάνει τους Έμαν κάτω από τα δοκάρια, Σούντγκερν και Κόρχουτ στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελείται από τον Βέλεθ με τον Ρόουζ. Στο χώρο του κέντρου θα είναι οι Ματίγια και Σάσα. Στην τριάδα πίσω από την επίθεση θα είναι ο Φετφατζίδης με τον Ντιγκινί στα άκρα και τον Γκάμα πίσω από τον προωθημένο Ιντέγε.

Από εκεί και πέρα, ένας ποδοσφαιριστής που φαίνεται πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής απέναντι στους "κυανέρυθρους" είναι ο Ντανιέλ Μαντσίνι που είναι ανεβασμένος στις προπονήσεις και δείχνει πως προσαρμόζεται όσο περνά ο καιρός.

Ο Αργεντινός, δεν έχει πάρει ακόμα χρόνο συμμετοχής επί εποχής Ένινγκ, κάτι που προβληματίζει την διοίκηση από την στιγμή που έγινε οικονομική υπέρβαση για να έρθει στον Άρη.

Οι "κιτρινόμαυροι" θα πρέπει να δείξουν σοβαρότητα απέναντι στον Πανιώνιο εάν θέλουν να συνεχίσουν με νίκες, αφού παίζουν με ένα σύνολο που έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς και βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ