ΑΡΗΣ

Άρης: Χωρίς Ιντέγε, αλλά με επιστροφές κόντρα στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άρης υποδέχεται την Ξάνθη την Πέμπτη με τον Ένινγκ να μην έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ιντέγε αλλά επέστρεψαν στην αποστολή οι Κουέστα, Μπρούνο Γκάμα, Τόνσο και Λούκας Σάσα.

Χωρίς τον τραυματία Ιντέγε αλλά με τέσσερις επιστροφές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό θα υποδεχθεί την Ξάνθη ο Άρης την Πέμπτη το βράδυ.

Ο Ένινγκ μπορεί να μην έχει στη διάθεση του τον επιθετικό από τη Νιγηρία που τραυματίστηκε και θα χάσει τα επόμενα ματς των πράσινων. Αντίθετα όμως υπολογίζει στους Κουέστα, Τόνσο, Μπρούνο Γκάμα και Λούκας Σάσα που δεν έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό.

Η αποστολή του Άρη για το παιχνίδι της Τετάρτης αποτελείται από τους: Κούεστα, Έμαν, Ρόουζ, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Λούκας Σάσα, Λάρσον, Ματίγια, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Κορχούτ, Μαρτίνες, Τόνσο, Σούντγκρεν, Δεληζήση και Φετφατζίδη.

ΤΟ ΦΛΟΥΡΙ ΣΤΟΝ ΝΤΟΥΡΜΙΣΑΪ

Εν τω μεταξύ το απόγευμα της Τετάρτης ο Άρης έκοψε τη βασιλόπιτα για το 2020, με τους τυχερούς για αυτήν την χρονιά να αναδεικνύονται ο επιθετικός Φιορίν Ντουρμισάι και ο φροντιστής της ομάδας, Δημήτρης Τσακίρης.

Η κοπή της πίτας έγινε στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Ν. Ρύσιο παρουσία του τεχνικού διευθυντή Άγγελου Χαριστέα αλλά και του μεγαλομετόχου του Άρη, Θόδωρου Καρυπίδη.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ