ΑΡΗΣ

Ατζέντης Ιντέγε στο Sport24.gr: "Καμία επαφή με την Φενέρμπαχτσε"

Ατζέντης Ιντέγε στο Sport24.gr: "Καμία επαφή με την Φενέρμπαχτσε"

Ο ατζέντης του επιθετικού του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, διέψευσε στο Sport24.gr οποιαδήποτε επαφή του Νιγηριανού στράικερ με την Φενέρμπαχτσε. Τι ανέφερε για άλλες επαφές.

Τουρκικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα η εφημερίδα "Haberturk" παρουσίασε τον επιθετικό του Άρη, Μπράουν Ιντέγε, ως τον βασικό υποψήφιο αντικαταστάστη του Βεντάτ Μουρίκι στην Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ήρθε σε επαφή με τον Νιγηριανό στράικερ , ο οποίος ζήτησε συμβόλαιο 2.000.000 ευρώ. H Φενέρμπαχτσε εμφανίζεται διατεθειμένη να περιμένει να πέσουν οι απαιτήσεις του.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ατζέντη του Ιντέγε, Hootan Ahmadi, ο οποίος διέψευσε το δημοσίευμα της γείτονος χώρας: "Όχι, είναι εντελώς ψευδές, δεν έχουν έρθει σε επαφή" δήλωσε.

Όσον αφορά το μέλλον του ποδοσφαιριστή του Άρη και σε ποια ομάδα θα τον βρει η επόμενη σεζόν, ο Ahmadi τόνισε ότι αρχικά θα πρέπει να υπάρξει ένα ξεκάθαρο τοπίο γενικά στον χώρο του ποδοσφαίρου: "Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Ο Ιντέγε επέστρεψε μόλις στις προπονήσεις και κανένα πρωτάθλημα δεν γνωρίζει τι θα γίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο".

Το συμβόλαιο του Ιντέγε με τον Άρη λήγει το φετινό καλοκαίρι. Ο 31χρονος στράικερ έχει αγωνιστεί τη σεζόν αυτή σε 27 παιχνίδια με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει βρει δίχτυα 9 φορές, ενώ έχει μοιράσει και μία ασίστ.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ