ΑΡΗΣ

"Δεν έχει πωληθεί ο Γκαρσία, προτεραιότητά μας ο Άρης"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr έχει το follow up της δήλωσης του προέδρου της Λας Πάλμας περί πώλησης Ματέο Γκαρσία, παρουσιάζοντας τι λένε οι δυο ατζέντηδες του και πως βάζουν στο "παιχνίδι" τον Άρη.

"Θόρυβο" σήκωσαν οι δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, ότι ο Ματέο Γκαρσία πωλήθηκε. Ο πρόεδρος της νησιωτικής ισπανικής ομάδας, ωστόσο, δεν αποκάλυψε την ομάδα στην οποία παραχωρήθηκε (σύμφωνα με τα λεγόμενά του) ο 22χρονος Αργεντινός εξτρέμ, λόγω... δέσμευσης.

"Ο Ματέο Γκαρσία πωλήθηκε. Δεν θα πούμε το όνομα της ομάδας που τον αγόρασε σεβόμενοι τις ρήτρες εμπιστευτικότητας", υποστήριξε ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ.

Οι εκπρόσωποι του Νοτιοαμερικανού, Αλεχάντρο ντε Μπαρτόλο και Αγουστίν Γκρίγκο, ξεκαθαρίζουν όμως, στο Sport24.gr ότι ο μεσοεπιθετικός από την Κόρδοβα επουδενί έχει πωληθεί, όπως κι ότι προτεραιότητα του αποτελεί ο Άρης.

"Ο Ματέο δεν έχει πωληθεί. Πώς γίνεται να έχει πωληθεί, χωρίς να έχει δώσει το OK o ίδιος ο παίκτης. Μέχρι τις 30 Ιουνίου είναι παίκτης του Άρη, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σε σχέση με την υπόθεση. Είναι σίγουρο ότι δεν έχει δρομολογηθεί κάποια πώληση. Τουλάχιστον από την πλευρά μας την αγνοούμε".

Για τον Ματέο Γκαρσία φέρονται να ενδιαφέρονται εκτός από τον Άρη - ο τεχνικός διευθυντής του, Ντίνος Διαμαντόπουλος, ταξίδεψε τις προηγούμενες ημέρες στα Κανάρια Νησιά - κι άλλες ελληνικές ομάδες, όπως Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ υπάρχουν μόνο στην τοπική έκδοση της "La Provincia" και δεν έχουν αναπαραχθεί από άλλες τοπικές σελίδες.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός της "ουνιόν", Πέπε Μελ, με δηλώσεις του στο Sport24.gr θεώρησε πιθανότερο σενάριο να παραμείνει στην Ελλάδα - χωρίς να διευκρινίσει κι αυτός την ομάδα - ο 22χρονος Αργεντινός.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ