ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαψεύδει τη δήλωσή του ο Σιώπης: "Πουθενά δεν είπα ότι έκανα πέναλτι..."

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μανώλης Σιώπης με δήλωσή του στη σελίδα του Άρη στο Facebook τόνισε πως δεν είπε πουθενά ότι έκανε πέναλτι. Πάντως, στην εκπομπή "Total Football" παραδέχτηκε ότι "ήρθε η μοιραία φάση που έκανα και το πέναλτι".

Ο Μανώλης Σιώπης υπέπεσε σε πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό. Κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο ίδιος σε τηλεοπτική του συνέντευξη, με τον διεθνή μέσο να ζητάει συγγνώμη από τους συμπαίκτες του και να εμφανίζεται αρκετά στεναχωρημένος.

Βέβαια, ο ίδιος με δήλωσή του στα social media του Άρη, ανέφερε πως πουθενά δεν είπε ότι έκανε πέναλτι και πως είπε ότι είναι στενοχωρημένος, που δόθηκε η εσχάτη των ποινών σ’ εκείνο το χρονικό σημείο.

"Είπα ότι είμαι στενοχωρημένος, που δόθηκε πέναλτι σ’ εκείνο το χρονικό σημείο. Πουθενά δεν είπα ότι έκανα πέναλτι… Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας... Καλημέρα...", ανέφερε ο Σιώπης, θέλοντας να διαψεύσει ότι είπε κάτι τέτοιο στον Ντέμη Νικολαΐδη στο OPEN.

Διαψεύδει τη δήλωσή του ο Σιώπης: "Πουθενά δεν είπα ότι έκανα πέναλτι..."

Βέβαια, ο Έλληνας αμυντικός μέσος δήλωσε επί λέξει στην εκπομπή: "Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μία καθίζηση. Έγιναν κάποιες αλλαγές και από εμάς και από τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός το ρίσκαρε. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το ματς σε 2-3 αντεπιθέσεις που βγάλαμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έτσι ήρθε η μοιραία φάση όπου έκανα και το πέναλτι".

Μάλιστα, η ΠΑΕ ανέβασε και την επίμαχη φάση με το πέναλτι, αναφέροντας: "Επειδή κάποιοι κρίνουν επιλεκτικά, βλέπετε κανένα πέναλτι εδώ;;;;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ