ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Να πάμε καλά στα playoffs και να κατακτήσουμε το Κύπελλο"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ËÁÌÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Sport Bild" για το γερμανικό πρωτάθλημα και αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην εκπομπή "Sport Bild" φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη, Μίκαελ Ένινγκ, όπου μίλησε για τη Μπουντεσλίγκα και παράλληλα αναφέρθηκε και στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχοντας συμφωνήσει με τους κίτρινους να παραμείνει έως το 2022 (1+1).

Αρχικά ρωτήθηκε για την επέκταση της συνεργασίας του: "Ελπίζω να πάμε καλά στα playoffs και να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ζει για το ποδόσφαιρο, βγάζει το πάθος της, οπότε της κόστισε αρκετά η παύση. Δυστυχώς, όλα σταμάτησαν, αλλά τώρα περιμένουμε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου".

Ο 55χρονος τεχνικός τόνισε για το παράδειγμα της Μπουντεσλίγκα: "Με την εμπειρία που αποκτήσαμε, είδαμε τι πρέπει να γίνει για να προετοιμάσουμε τους αγώνες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό, διότι οι παίκτες έμειναν εκτός προγράμματος για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να δουλέψουν περισσότερο για να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και νομίζω ότι θα είναι πιο συνειδητοποιημένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ