ΑΡΗΣ

Ένινγκ: "Χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε να χάσουμε"

EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
EUROPA LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΚΟΛΟΣ ΚΟΒΑΛΙΒΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Ο προπονητής του Άρη, Μίχαελ Ένινγκ, ανέφερε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του δεν έδειξε το θάρρος που έπρεπε απέναντι στην Κόλος Κοβαλίβκα, από την οποία αποκλείστηκε.

Ο Άρης δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με 2-1 από την Κόλος Κοβαλίβκα και αποχαιρέτησε την διοργάνωση από νωρίς.

Ο Μίχαελ Ένινγκ μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε στη NOVA, ότι η ομάδα του δεν έδειξε το απαιτούμενο θάρρος και έχασε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ένινγκ:

Το σχόλιο για το παιχνίδι: "Κατ' αρχάς χάσαμε ένα παιχνιδι που δεν έπρεπε να το χάσουμε. Δεχθήκαμε δύο γκολ με δύο εντελώς απροσδόκητους τρόπους. Βρήκαμε έναν αντίπαλο καλά οργανωμένο, που προσπάθησε να μπερδέψει το επιθετικό μας παιχνίδι".

Για τα λάθη του Άρη: "Το πρωτο γκολ προήλθε απο στημένη φάση, στο δεύτερο δεν υπάρχει κανείς να διώξει την μπάλα στην περιοχή. Πρόκειται για μια φάση που έχουμε καθαρίσει, αλλά ήταν ζωντανή. Είναι καθαρά δικά μας λάθη. Όταν πετύχαμε το 1-1, έπρεπε να παίξουμε έξυπνα και δεν το κάναμε".

Για το άγχος: "Υπήρξε νωχελικό ξεκίνημα, αλλά στο α' ημιχρονο είχαμε την μπάλα έξω από την περιοχή, δεν καταφέραμε να προχωρήσουμε την μπάλα σε τελικές ενέγειες. Πρέπει σε ένα τέτοιο παιχνίδι να δείξεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Θα έπρεπε αν επιβάλλουμε το παιχνίδι μας και να πιέσουμε περισσότερο

Κοιτάξτε αυτό που έγινε ήταν ότι κάναμε πολλά λάθη, κάναμε περίπλοκο το παιχνίδι μας μπροστά. Εμείς δεν θέσαμε υπό πίεση τον αντίπαλο".

Για τον σχηματισμό: "Έπρεπε να ρισκάρουμε στο β' ημίχρονο. Περάσαμε στο γήεδο ό,τι είχαμε στη διάθεση μας απο επιθετικογενή ποδοσφαιριστή. Δεν δείξαμε το θάρρος που θα έπρεπε να δέιξουμε σε αυτό το παιχνίδι και δεν είμαι ευχαριστημένος".

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ