ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουνές: Ο φορ με τα πέντε δοκάρια και τα δύο χαμένα πέναλτι!

Γιουνές: Ο φορ με τα πέντε δοκάρια και τα δύο χαμένα πέναλτι!
Γιουνές

Ο επιθετικός του Άρη, Χαμζά Γιουνές, έχει πέντε δοκάρια και δύο χαμένα πέναλτι σε 13 αγώνες στη Super League. Υπό προϋποθέσεις, δηλαδή, θα μπορούσε να ήταν τώρα ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος. (VIDEO)

Ο Χαμζά Γιουνές έχασε την ευκαιρία να φτάσει τα επτά γκολ στη Super League. Την Κυριακή (9/12) ο Άρης ηττήθηκε 4-2 από τον Ατρόμητο και ο Τυνήσιος έχασε πέναλτι για να ισοφαρίσει σε 1-1. Αυτό ήταν το δεύτερο εφετινό πέναλτι στο οποίο αστοχεί ο 32χρονος, καθώς είχε προηγηθεί αυτό στο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο στράικερ των "κίτρινων", ο οποίος τη σεζόν 2016-2017 σημείωσε 19 γκολ με την Ξάνθη στη Super League, έμεινε εφέτος στα έξι τέρματα έπειτα από 13 αγωνιστικές. Θα μπορούσε κάλλιστα να έχει πετύχει περισσότερα στο πρωτάθλημα, αν αναλογιστεί κανείς ότι εκτός από τα δύο χαμένα πέναλτι, έχει σημαδέψει πέντε φορές το δοκάρι!

Δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στο εν εξελίξει πρωτάθλημα που έχει τόσα δοκάρια, ούτε να έχει χάσει δύο πέναλτι. Υπενθυμίζεται ότι το 44% των τερμάτων που έχει σημειώσει στη Super League ο Γιουνές - σε Ξάνθη και Άρη- έχουν επιτευχθεί από την άσπρη βούλα.

Πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα είναι ο επιθετικός του Ατρόμητου, Ευθύμης Κουλούρης, ο οποίος έχει φτάσει τα έντεκα σε 12 συμμετοχές, μετά τα δύο που σημείωσε κόντρα στον Άρη. Δεύτερος είναι ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, ο οποίος με το τέρμα - πέναλτι κόντρα στην ΑΕΛ πήγε στα οκτώ.

Δείτε το χαμένο πέναλτι του Γιουνές στον χθεσινό (9/12) αγώνα με τον Ατρόμητο:



Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ