ΑΡΗΣ

Γκάμα: "Δεν έχω ακόμη πρόταση από τον Άρη"

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Μπρούνο Γκάμα υποστήριξε σε συνέντευξή του στην Πορτογαλία ότι ο Άρης θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ακόμη λάβει πρόταση από τους κίτρινους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Sport24.gr στις 16 Φεβρουαρίου ο Μπρούνο Γκάμα είχε εκφράσει την επιθυμία του να μείνει στον Άρη και είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον των κίτρινων να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Ο 32χρονος Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, Espresso, και τόνισε ότι ακόμη ο Άρης δεν του έχει καταθέσει πρόταση καθώς η συνεργασία τους εκπνέει τον Ιούνιο.

"Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω για το μέλλον μου. Η ομάδα μου είπε ότι θέλει να μου κάνει πρόταση για επέκταση της συνεργασίας, αλλά ακόμη δεν έχω λάβει αυτή την πρόταση γραπτά. Υπάρχει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, αλλά ακόμη τίποτα συγκεκριμένο", υποστήριξε ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο Πορτογάλος είναι ο πρώτος σκόρερ του Άρη καθώς έχει πετύχει οκτώ γκολ σε 24 ματς στη Super League 1 και διανύει την καλύτερη σε θέμα παραγωγικότητας σεζόν της καριέρας του.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ